e ex, a kako se može super putovati sa mrcinom, kichom ili benjaminom?
ljudi prilagode brzinu najslabijem i sve 5! nisam očekivao da su uvjek iza mene ali nemože biti da se od grobnika do karlovca sam vozi sa hrpom problema!
neko vrjeme su mislim najmanje 15 km bili dalje od mene!
Vidim bilo problemakolko uspjevam citat...
Ja mislim da sam uvijek bio uredu prema svima..ak idmeo u grupi ondase i vozimo u grupi..neki medusprint je uredu da ak neko hoce malo natjerait motor..ali ostaviti daleko iza sebe nekog mislim da nije ok...
Bunite se da vam je prepsoro bilo..a znali ste u kaj se upustate...prosle godine je robi isao sastock lunom..i svaka mu cast na toj hrabrosti..mene iskrneo bi bilo strah ici ss takvim motorm na put...a sad ga je jos i slozio i ide 16x bolje..taman smo si tu negdje.. kolko sma vidio kad mso u cakovec isli..i da sam isao danas na gorbnik mislim da bi po putu bila prava ludnica..nebi se vukli kroz gorski kotra 20-30kmh ko prosle godine...mislim i meni je bilo presporo..ali jeb*** mu sunce pa ak je zajendicki dir onda cu se i tako kolegjalno ponasati i prilagoditi drugima... i mislim da sma do sada to uvijek napravio kako treba...da mi se islo nateravati onda sam i sma mogo otic i po gasu do dole dok mi se skuter nebi rasipo..
Ova sezona je totalna pusiona bila za mene...nije to to kaj je bilo prije par godine kad sam polako ulazio u vode skutera...
Tolko od mene...
See ya...
Ocekujem slike....
A Robi..mi cemo organizirati jos vece i bolje direve...sljedece godine...vidjet cemo sve s vremenom...