Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
u 7? Niste normalni looool ja bi se onda u 5 trebo dic hahahaha ja i poggi mislimo ipak malo kasnije krenut...pa ajmo svi zajedno odna...?
Ako netko zavrsi u grabi neka se nadje i ovo:
poggi ima suvozaca tak da je van konkurencije...kolko mislite da mi treba vxrom full naganjanjem do tam?
stvarno jedan od ruznijih nesretnih slucaja u zadnje vrijeme koje sam vidio. Nije ni poggiju lako u zivotu. Ali stalker nije los ali nemogu nikak prozvakat ovu rozu boju.
Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2008, 22:30:00stvarno jedan od ruznijih nesretnih slucaja u zadnje vrijeme koje sam vidio. Nije ni poggiju lako u zivotu. Ali stalker nije los ali nemogu nikak prozvakat ovu rozu boju.to je stalker od benjamina! sad ga je sredio ali to rozo je njegova farba i tako mora biti!a ta plavuša je naš lav kojeg poggi vozi jer lav nema mašinu u voznom stanju!
ma lav je gay i nemre puno spiti...ubili ga nasi zagorski gemisti
vi zagorci se drogirate sa tim gemištom! jest da je dobro vaše vino svaka čast ali više od 3 čaše i svaki normalan čovjek sanja o golim babama od 95
ti majke,spremate se kaj da idete u Berlin,a ne do mora.preporučam i lance ,za vikend obavezna zimska oprema uz gemište.
Citat: skorpion40 - 09 Listopad, 2008, 22:53:02ti majke,spremate se kaj da idete u Berlin,a ne do mora.preporučam i lance ,za vikend obavezna zimska oprema uz gemište. pa kolega ni vrag da nećeš s nama? bilo je veselo s tobom kroz zagorje ajmo sad do grobnika!