Ostalo > Razne offtopic teme :)
Auto radio za ozvucenje vikendice
road_runner:
http://www.ebay.com/itm/4-41W-4-Channel-HiFi-Audio-Stereo-Amplifier-Subwoofer-Car-MP3-Speaker-USB-SD-FM-/272446676833?hash=item3f6f165f61:g:dloAAOSwXyVYJpaD
probaj s ovak nečim, jeftinije od 170 kn a isprobano bolji zvuk nego radiji slične cijene
petarpan:
preporucio bih ti radije za te pare uzet neki rado s cd-om ili usb ulazom... da se naci i nemas kemijanja
IgorSb:
Mi smo imali bluetooth uvucnik i preko mobova picili mjuz i sasvim solidno bilo
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: IgorSb - 11 Lipanj, 2017, 09:06:20 ---Mi smo imali bluetooth uvucnik i preko mobova picili mjuz i sasvim solidno bi
--- Kraj citata ---
Ak ide prek moba onda najjednostavnije uzet neki 2.1 sistem za komp,ima ih za tu svrhu upotrebljivih za 300-400kn,za vikendicu taman
Samo čini mi se da bi većina razglasnu glasnoću + kvalitetu za 4 i pol kune,nemere ;D
Nikola46:
Ma nosio sam na vikendicu kucnu liniju, zvucnike od kompa, pojacalo sa dva ogromna zvucnika i sve ostale moguce kombinacije. Kazicem za auto sam mislio trajno rijesit problem razvlacenja zica i opcenito nereda. Zvucnici bi se ugradili u plafon, kazic u sjedecu garnituru i onda nebi bilo razvlacenja kablova. Bio sam u shopu sa audio opremom i objasni covjeku sa bi radio. Njegov prijedlog je bio neki kenwood kazic za 450kn i 4 zvucnika promjera 17cm. Sve zajedno oko 800kn stim da mi treba pretvarac sa 220v na 12v(na Ebayu pretvarac od 15A je oko 16$)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju