Ostalo > Razne offtopic teme :)

Auto radio za ozvucenje vikendice

<< < (3/9) > >>

Tomi_ZG:
Ak ti je toliko bitno da je sve ugradbeno onda napravi kak ti je taj lik rekao + pretvarač,samo pitanje kak će to sve zvučat,po onom kaj sam ja čuo od auto zvučnika u kućnim uvjetima(vikendica,svejedno) i sl. kemijama ne baš dobro,ovo ugrađeno u plafon još gore,sad pitanje kaj točno očekuješ od svega toga,računaj da taj kenwood ima nekih 15W rms-a po kanalu i ak ćeš to navijat da će dolazit do clippinga i krčanja

GrgaMrga:
jesi razmisljao o dvokanalnom pojacalu(rabljenom i nekoliko zvucnika? ima sonyjevih pojacala na njiski za dzabe- za vikendicu i vise nego dobro.

Tomi_ZG:
On hoće da je sve ugradbeno,vidiš da mu ni jedna druga opcija ne paše  ;D
Baš me zanima jel to skarabuđio

A po pitanju njuškala i audio opreme to je katastrofa,tu vlada takav ciganluk da to nije normalno,ili se prodaju prastara smeća koja vrijede 42 i pol kune za 30X veću cijenu od realne,ili ono kaj valja je samo 20% jeftinije nego u dućanu,a staro par godina,zato sam takve stvari kupovao isključivo nove koliko koštalo da koštalo,j#bo njuškalo

GrgaMrga:
kupio sam onkyo pojacalo prije nekih 3 godine preko njiskala, covjek je bio skroz oke, reko je ako bude ikakvih problema imas moj broj i adresu, samo se javi. dan danas trese kucu dok se gledaju filmovi!  ;D

Tomi_ZG:
Tu i tamo se nađe neka normalna ponuda,ali generalno je stanje kak sam opisao,ciganluk,zbog toga je kod mene novo - majka,kad fino friško otpakiraš,a ne da je po svemu packao lik sa svojim masnim neopranim prstima nakon jedenja bureka  ;D

Ah to tresenje kuće,to je nekad i mene držalo al j#bo to,sad(ubiti već dulje vrijeme) mi je bitnija kvaliteta od krvarenja glave,al (pre)skup je to sport

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju