Tehnički kutak > Garaža
Malaguti Spidermax GT500
ljubo46:
odlican novi regler s garancijom, samo naci dobrog majstora da ti ga slozi gore. :icon_thumright:
http://www.regler.sper.hr/sp_trofazni_regler.htm
Krvavy:
--- Citat: steeef - 30 Srpanj, 2017, 10:53:18 ---fina havarija u mom kraju,mogo si se javit ;)
--- Kraj citata ---
Hebiga kad neznam gdje je ko doma... nevermind, još jednom svaka čast čovjeku koji mi je pomogao...
No offense ljubo, ali novi original Piaggio su na ebayu od $50 nadalje...
Krvavy:
Bio tjedan dana na ljetovanju, pa se bacio na raskapanje. :angry3:
veća
Lijepo kad imaš service manual pa sve lijepo piše :icon_biggrin:
veća
Provjerio sve spojeve reglera (nažalost ista stvar). Zvao ovlašteni Piaggio servis u Vž (Prikratki) da vidim kaj bude rekao za cijenu; prvo nije mogao naći (a dao sam mu OEM part number), ali me je nazvao za par minuta i rekao da imajum ali na centralnom skladištu te može doći za 3-4 dana :icon_scratch:
Slijedeća stanica njuškalo; skuter dijelovi lik veli ima, cijena plus dostava 510 kn... poslano isti dan, drugi dan u 10:30 poštar kod mene s paketom...
Novi regler stavljen, makina sklopljena natrag i test vožnja od 100-tinjak km bez problema.
veća
Skužio sam nakon što sam promijenio regler da mi više injection lampica ne svijetli tu i tamo kak je znala prije. Koliko sam po forumima pročitao kad sam surfao za reglere, to je kod piaggio IE mašina indikator da ima problema sa reglerom. Slijedeće planiram ugraditi mali voltmetar display u prednji pretinac da vidim ako bude daljnjih problema (makar mislim da sam sad miran neko vrijeme sa strujom).
Danas se ide u Malu Suboticu... ak ide ko vidimo se tamo.
P.S. Kakvi su to dogovori za 20.8. negdje u Slavoniji?
steeef:
ta lampica je indikacija za sve elektronicke komponente a ne samo injection..ako se pali znaci da ima gresku i da se ode spojit na diagnostiku i da iscitaju greske koje je ecu zabiljezil..
20.8. je trka u virovitici
Krvavy:
Ma znam zašto je taj indikator, napravio sam dijagnostiku i nije ništa bilo, ali na par foruma sam našao da ekipi blinka ta lampica kad im regler previše puni (nema pravila tada - malo svijetli, malo ne) na piaggio ie mašinama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju