Pozdrav svima ,
Imao bi jedno malo teze pitanje ali se nadam da ce mi doci strucna pomoc. vezano je za mid-race kit .
zelim da ugradim kit od 70 ccm , odlucio se na Polini i izaberem CAST ALUMINIUM CYLINDER- KIT, 70 CC zatim saznam da to uopce nije kit za mid-race nego ispod toga Tj. City , i onda cujem da je
CORSA CYLINDER KIT, 70 CC, kit koji ide za mid-race , ali je on gusani , i gdje god procitam pise da gusani uopce nedaje najbolje performanse . :S sta sada ? samo da napomenem da Polini Evolution ne ugradjujem
to je race kit . e sada ako je neko imao vise iskustva oko nekih kitova , kao sto su , top Performance , Stage 6 , ili malossi da mi molim te odgovori ovdje tacno o kojem se kitu radi i koje su mu performanse . znaci iskljucivo mid-race ,
(napomena: ovaj Corsa cylinder kit 70 ccm daje do 14 KS a ovaj aluminijski > Cast aluminium cylinder kit daje do 9 KS ) e malo me to sada zbunjuje . ispada da losiji kit daje vise konja od "boljeg"
jos jednom se zahvaljujem i nadam se da cu dobiti odg. konkretno na ovo pitanje jer vec za dan-dva max putujem iz BiH za Zagreb i da nabavim kit . Hvala jos jednom