KAKVO JE TO NEUPOTREBLJIVO ĐUBRE OD GUME NA NEXUSU, MICHELIN CITY GRIP
A prvo sam je nanjusio na 50icama, nakon sto sam izvozio par skutera s njima.
Znaci kupim je za osobu koja se vozi normalno i ta osoba mi kuka i pita se koji sam to k**ra* stavio na skuter.
A sad da ja iznesem svoje dojmove koje sam imao vec i prije. Znaci vozim se po gradu s Nexusom i gumama SITI GRIP, i jebeni kamion bolje skrece u zavoje od tog govneta koje uopce nije oblo, nego je kao auto guma.
Dalje, vozis se po otvorenoj cesti, i bolje bih skretao s autom da otvorim vrata i objesim se na njih (dok je volan zablokiran) nego s tim djubretarskim smetlistem od gume.
I kad smo isli na more po magistrali, jebeni nexus ide skoro duplo ispod ogranicenja u zavoje, mi ga s 50ccm sisamo sa vanjske strane ko R-ovi, i onda probas tog Nexusa sa siti gripom i useres se kao da je nesto pokvareno (a zapravo jest, siti grip).
E daaaaaa, prije nego sto zavrsim s ovim teskim sranjem, pa neki dan sam jasio MT03 sa gumama CITI GRIP koje dolaze serijski (3tkm), znaci djubre klize klizeeeee,i normalno nije obla nego je vise kockasta i normalno da mi je pokvarilo dojam u voznji jer je osjecaj za voizit iskrivljen.
Sto se tice continentala vidi jel ima vise tih modela od Twista jer onaj bazni model je onako - prosjecan, a onaj sport i race su za preporuku.
Generalno uzmi bilo sta drugo (cini mi se da imas Pirelli evo u paru ili Scootsmart) s tim da moras precizirat kako se vozis!
Taj siti grip je No1 na djubretarskoj ljestvici, a onda slijedi onaj vaslji GT301 model koji je dobar do jednom, ali dovoljno je samo jednom nek podmuklo oklizne i ode glava, jedino sam na tom govnetu i trebao izginut 2x na 2 razlicita skutera. Dok sa ispucalim gumama sa strane i kamenim povrsinama nemam problema jer barem znam s cim imam posla.