Općenito > Generalno o skuterima
Beverly250 - Xmax250 - Nexus250
DiscoVolante:
--- Citat: RunnerSukosan - 16 Svibanj, 2017, 14:13:13 ---Ocito onda nisi za zajednicu s takvim ponasanjem i davanjem nadimaka.. Jer u zajednici od sto ljudi svaki ce covjek imat svoje misljenje i nesto ce preferirat, a na drugima je da to postuju. Ne zivimo vise u vremenu gdje je samo bilo uvazavano misljenje jednog pojedinca i tko god da se protivi zavrsi znamo kako.. Primitivizam ostavi za doma!
Ti vozis vespu i uzivas u tome , ja vozim runnera i ok.. Svatko ima svoj gust i to treba postovat!
--- Kraj citata ---
Po drugi put te pitam, koji primitivizam? Tvoji postovi me podsjećaju na aktualna predizborna obećanja, puno toga napisanog, a ništa konkretnog.
Sa skuterom od 49 ccm ne smiješ na brzu cestu i autocestu. Toliko o velikim svjetskim putovanjima...
DiscoVolante:
--- Citat: stipe - 16 Svibanj, 2017, 14:19:58 ---
--- Citat: DiscoVolante - 16 Svibanj, 2017, 13:25:32 ---P.S Iduće godine će se Rally Dakar voziti na nakitanim 50-kama, uvidjeli ljudi da su to ipak idealna sredstva za putovanja.
--- Kraj citata ---
Opet omalozavas
Nitko ne kaze da je idealno, alo da se moze - moze!
I jos gustati u tome, pa makar bilo i 50ccm
Tko je ono isao po europi sa zracnjakom 50ccm kimkom?
I uostalom, netko voli da ga prima u guzu, pa ne znaci da sad svi volimo to - 100 ljudi 100 cudi...
Pozdrav od kvartovskog trkača koji je od jutros napravio 64 km na skuteru a da ni sam ne zna di je bio... (nes ti tvojih 140km na vespi 250... napravi to na zracnjaku 50ccm pa se tu hvali)
--- Kraj citata ---
Što omalovažavam?
Kad netko uvjerava da skuter od 70ccm ima dovoljno snage za magistralne ceste, ne znam treba li se smijati ili plakati na takve izjave. Narovno da se može voziti,, ljudi su kroz povijest koristili razna prijevozna sredstva, ali navikne se i magarac na batine pa ne znači da je to najbolje rješenje.
RunnerSukosan:
Onda ti ocito fali inteligencije, a ja ti tu ne mogu pomoc. Svi ljudi kuze ,samo ti ne.. Jel ti to govori sto?
DiscoVolante:
Samo ću ti reći da ne vrijeđaš jer nikad ne znaš što donosi dan, što donosi noć. :) :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: DiscoVolante - 16 Svibanj, 2017, 14:37:12 ---Samo ću ti reći da ne vrijeđaš jer nikad ne znaš što donosi dan, što donosi noć. :) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Isto vrijedi i za tebe
Prijetiš se dečku,a novi si tu,nitko i ništa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju