Općenito > Generalno o skuterima

Beverly250 - Xmax250 - Nexus250

<< < (8/13) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: DiscoVolante - 16 Svibanj, 2017, 14:37:12 ---Samo ću ti reći da ne vrijeđaš jer nikad ne znaš što donosi dan, što donosi noć. :) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Sad kad nemos skuzit ides se prijetit... Daj poskaklji me da se nasmijem :laughing7: :laughing3: :laughing11: Vjeruj mi ne zelis se sa mnom kacit :icon_thumright:

DiscoVolante:

--- Citat: Tomi_ZG - 16 Svibanj, 2017, 14:42:41 ---
--- Citat: DiscoVolante - 16 Svibanj, 2017, 14:37:12 ---Samo ću ti reći da ne vrijeđaš jer nikad ne znaš što donosi dan, što donosi noć. :) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Isto vrijedi i za tebe

Prijetiš se dečku,a novi si tu,nitko i ništa

--- Kraj citata ---

Gdje se prijetim? Očito neki nisu ni prerasli nivo osnovne škole kad im je čitanje s razumijevanjem teško, ali zato netko i nešto postaju ako uhvate 97 po GPS-u na 50ki. Sad znam kako postati velikan foruma, GPS u ruke, valjčiči, remenja, štelanja pedesetki i to je to!

steeef:
a sad bi bilo dosta  :icon_biggrin:
za daljnja vrijedjanja i prijetnje neke idu bannane..

ako nemrete prihvatit tudje misljenje bez nametanja svojeg vlastitog onda nemojte ni komentirat..

kak god bilo prelaz sa 50cc na 250/300 je razlika nebo i zemlja u svakom segmentu,a sad neka daljnja pametovanja su totalno nebitna..ne ide na put oko svijeta ako mora otic na relaciju zd-st

kos7:

--- Kraj citata ---

ovo je bilo jako jadno, jbg nemose se drugacije opisat sadrzaj tvog posta

stipe:

--- Citat: kos7 - 16 Svibanj, 2017, 14:51:37 ---

--- Kraj citata ---

ovo je bilo jako jadno, jbg nemose se drugacije opisat sadrzaj tvog posta

--- Kraj citata ---

Jel ovo od vesne pisarovic?

Lukonja - viruj ti meni, sa 250ccm sam se dosta naputovao i mogu reci da je idealan za ovo nase podneblje, puno dobrih zavoja i asfalta...

Sa nexusom neces pogrisiti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju