Općenito > Generalno o skuterima

Beverly250 - Xmax250 - Nexus250

<< < (6/13) > >>

DiscoVolante:

--- Citat: Tomi_ZG - 16 Svibanj, 2017, 13:31:57 ---Dotični rally će vozit i vespaši,evo jednog već je na startu

--- Kraj citata ---

Jeste to ti i momčina Globetrotter iz Sukošana na poznatim svjetskim putovanjima?

Tomi_ZG:
Sigurno da nismo jer ne spadamo u vespaše

DiscoVolante:
Super, jer nisam ni ja.

RunnerSukosan:
Ocito onda nisi za zajednicu s takvim ponasanjem i davanjem nadimaka.. Jer u zajednici od sto ljudi svaki ce covjek imat svoje misljenje i nesto ce preferirat, a na drugima je da to postuju. Ne zivimo vise u vremenu gdje je samo bilo uvazavano misljenje jednog pojedinca i tko god da se protivi zavrsi znamo kako.. Primitivizam ostavi za doma!

Ti vozis vespu i uzivas u tome , ja vozim runnera i ok.. Svatko ima svoj gust i to treba postovat!

stipe:

--- Citat: DiscoVolante - 16 Svibanj, 2017, 13:25:32 ---P.S Iduće godine će se Rally Dakar voziti na nakitanim 50-kama, uvidjeli ljudi da su to ipak idealna sredstva za putovanja.

--- Kraj citata ---

Opet omalozavas

Nitko ne kaze da je idealno, alo da se moze - moze!

I jos gustati u tome, pa makar bilo i 50ccm

Tko je ono isao po europi sa zracnjakom 50ccm kimkom?

I uostalom, netko voli da ga prima u guzu, pa ne znaci da sad svi volimo to - 100 ljudi 100 cudi...

Pozdrav od kvartovskog trkača koji je od jutros napravio 64 km na skuteru a da ni sam ne zna di je bio... (nes ti tvojih 140km na vespi 250... napravi to na zracnjaku 50ccm pa se tu hvali)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju