Općenito > Generalno o skuterima
Beverly250 - Xmax250 - Nexus250
RunnerSukosan:
Oprosti al moram ti rec da si stvarno plitak i primitivan..
Odakl3 ti pravo da govoris sto netko treba raditi i na koliko ce se rpm voziti? Ja sam vozio dionicu Zd-St cijelo vrijeme 80-90 bez problema i nikom nisam smetao osim par R-ova koji su divljali tom cestom.. 70ccm ima dovoljno snage da mozes normlano ic (normlano ne mozes divljat) tom cestom , a ti ako nikad nisi vozio tako nesto nemoj kom!!!
Normalno da je vise snage uvijek dobro dode al omalovažavat nekog stvarno nije fer.. A sa 250 da mozes gustat tom cestom mozes, a ako je tebi gust divljat to je drugi par opanaka i nema veze s ovom temom nego sa samim tobom. Ponavljam ti opet nemas pravo govorit sto bi kome trebao biti gust, ja volim 70ccm, ti volis jace, tomi voli nesto drugo i to treba postovat. Imalo bi se i tebi o dosta toga prodike drzat ali jeli vridno? Nije! Svatko ima pravo radit sto hoce! Voli svoje ,a postuj tude!!!
Posto je ovo postao potpuni off, pa da kolegi Zadraninu odgovorim. Naravno da mozes vozit od St-Zd sa nexom 250/300 i uz to gustat. Provjereno i dokazano :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: DiscoVolante - 16 Svibanj, 2017, 12:22:11 ---Nekad se i od Splita do Zagreba putovalo cijeli dan, a danas dođeš za tri i pol sata. Sjedni na 250 ccm sa suvozačicom(ili suvozačem, ovisi tko što preferira) i prijeđi šleper/autobus koji vozi 90 km/h... Traje vječnost. Pozdrav od kvartovskog trkača koji je od jutros napravio 140 km na skuteru.
--- Kraj citata ---
Ti ne kužiš da neki natuku 500km sa 50kom u danu iz gušta i boli ih k**ra* za aute,šlepere,jače motore,vibracije,10 hiljada okretaja,ne rade to jer moraju ili ih netko tjera,nego zato jer žele
Tak sad ja tebi mogu filozofirat čemu se voziš sa vespom 250,kad ne možeš preć porschea na magistrali :dontknow:
DiscoVolante:
--- Citat: RunnerSukosan - 16 Svibanj, 2017, 13:07:51 ---Oprosti al moram ti rec da si stvarno plitak i primitivan..
Odakl3 ti pravo da govoris sto netko treba raditi i na koliko ce se rpm voziti? Ja sam vozio dionicu Zd-St cijelo vrijeme 80-90 bez problema i nikom nisam smetao osim par R-ova koji su divljali tom cestom.. 70ccm ima dovoljno snage da mozes normlano ic (normlano ne mozes divljat) tom cestom , a ti ako nikad nisi vozio tako nesto nemoj kom!!!
Normalno da je vise snage uvijek dobro dode al omalovažavat nekog stvarno nije fer.. A sa 250 da mozes gustat tom cestom mozes, a ako je tebi gust divljat to je drugi par opanaka i nema veze s ovom temom nego sa samim tobom. Ponavljam ti opet nemas pravo govorit sto bi kome trebao biti gust, ja volim 70ccm, ti volis jace, tomi voli nesto drugo i to treba postovat. Imalo bi se i tebi o dosta toga prodike drzat ali jeli vridno? Nije! Svatko ima pravo radit sto hoce! Voli svoje ,a postuj tude!!!
Posto je ovo postao potpuni off, pa da kolegi Zadraninu odgovorim. Naravno da mozes vozit od St-Zd sa nexom 250/300 i uz to gustat. Provjereno i dokazano :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Od silnih litanija mene samo interesira što sam to omalovažavao.
P.S Iduće godine će se Rally Dakar voziti na nakitanim 50-kama, uvidjeli ljudi da su to ipak idealna sredstva za putovanja.
Tomi_ZG:
Dotični rally će vozit i vespaši,evo jednog već je na startu
lukonja:
Nije mi namjera bila penjati se na autoput za dionicu od nekih 130ak km, nema mi smisla. Lagano uz more, magistrala i uživati, 80-90-100 km/h i tamo sam za čas. Mislim da će mi razlika između dosadašnje 50cc i novih 250/300 biti ono, nebo-zemlja kako se kaže. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju