Općenito > Generalno o skuterima
Beverly250 - Xmax250 - Nexus250
Tomi_ZG:
Usporedba bicikla i nakitanog skutera koji ide 100 po gps-u je smješna,ja odem s 50kom i to komotno do mora,putem bude sporijih i na 4 kotača,da svi ljudi tak razmišljaju vozili bi se samo po kvartu,a oni koji idu malo dalje morali bi vozit hayabuse
RunnerSukosan:
--- Citat: DiscoVolante - 16 Svibanj, 2017, 09:00:35 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 16 Svibanj, 2017, 00:12:54 ---Ma di mu nece bit dovoljan nexus 250/300 od Splita do Zadra.. Ja sa 70tkom przim tu relaciju pa se ne zalim. Po autoputu mozda nece bit najbrzi al se da fino ic
--- Kraj citata ---
Ljudi i sa biciklama otputuju tu dionicu pa to definitivno nije idealan način prijevoza. Sve ovisi što je vozio prije, ali na dužim dionicama toj klasi skutera fali rezerva snage i okretaji su previsoki za neku lagodnu vožnju. Ali, koliko para, toliko muzike...
--- Kraj citata ---
Da, svi onda trebamo vozit r1 da imamo tu snagu o kojoj pricas :angry7:
A usporedivat 70tku s biciklom je jako plitko, ako nisi vozio ne kom, svatko ima nesto sto preferira :icon_thumright:
Tebi je duga dionica Zd-St? Vozio sam je nekoliko puta na 70ccm bez problema i dosao za 2 sata, sto je tu dugo!? Po autoputu nemas sta vozit preko 130 po zakonu, a opet to nijr gust na skuteru. Magistralom na 70ccm ima dovoljno snage , a kamoli na 250/300.
Tomi_ZG:
Svatko ko sjedne sa jačeg vozila na slabije mu je sporo,uvijek je bolje imat više snage to stoji,al tu se govori jel moguće odvozit bez napora,moguće je i to komotno,nisi najbrži al se kotrljaš
Zbog takvog(čudnog) razmišljanja da bez 500ccm nemreš van kvarta većina vozača i jesu "kvartovski trkači", "natikače + očale rejseri" i sl.
steeef:
mores ti sa cim god oces kud god oces,zavisi samo od volje koju imas il nemas..
ali ovo stoji da skuterom 250/300 po autoputu postane dosadno i to vrlo brzo pa ga pocnes terat do ibera..
magistrala il neke druge ceste,to je vec druga stvar i taman za takav skuter..
DiscoVolante:
--- Citat: RunnerSukosan - 16 Svibanj, 2017, 09:45:53 ---
--- Citat: DiscoVolante - 16 Svibanj, 2017, 09:00:35 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 16 Svibanj, 2017, 00:12:54 ---Ma di mu nece bit dovoljan nexus 250/300 od Splita do Zadra.. Ja sa 70tkom przim tu relaciju pa se ne zalim. Po autoputu mozda nece bit najbrzi al se da fino ic
--- Kraj citata ---
Ljudi i sa biciklama otputuju tu dionicu pa to definitivno nije idealan način prijevoza. Sve ovisi što je vozio prije, ali na dužim dionicama toj klasi skutera fali rezerva snage i okretaji su previsoki za neku lagodnu vožnju. Ali, koliko para, toliko muzike...
--- Kraj citata ---
Da, svi onda trebamo vozit r1 da imamo tu snagu o kojoj pricas :angry7:
A usporedivat 70tku s biciklom je jako plitko, ako nisi vozio ne kom, svatko ima nesto sto preferira :icon_thumright:
Tebi je duga dionica Zd-St? Vozio sam je nekoliko puta na 70ccm bez problema i dosao za 2 sata, sto je tu dugo!? Po autoputu nemas sta vozit preko 130 po zakonu, a opet to nijr gust na skuteru. Magistralom na 70ccm ima dovoljno snage , a kamoli na 250/300.
--- Kraj citata ---
Očito da ne razlikuješ putnu i maksimalnu brzinu. Baš tu dionicu od Tučepi do Zadra sam vozio mali milijun puta, što preko Boraje, što uz more, i 250 zna biti patnja tu, a kamo li ne 70 ccm. Nitko normalan ne može reći da je je gušt voziti se na 10 000 okr/min dok ideš 90 km/h i više gledaš u retrovizore nego ispred sebe, a glava ti puna vibracija i zvukova. Čudo gušta...
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Svibanj, 2017, 09:33:10 ---Usporedba bicikla i nakitanog skutera koji ide 100 po gps-u je smješna,ja odem s 50kom i to komotno do mora,putem bude sporijih i na 4 kotača,da svi ljudi tak razmišljaju vozili bi se samo po kvartu,a oni koji idu malo dalje morali bi vozit hayabuse
--- Kraj citata ---
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Svibanj, 2017, 09:56:40 ---Svatko ko sjedne sa jačeg vozila na slabije mu je sporo,uvijek je bolje imat više snage to stoji,al tu se govori jel moguće odvozit bez napora,moguće je i to komotno,nisi najbrži al se kotrljaš
Zbog takvog(čudnog) razmišljanja da bez 500ccm nemreš van kvarta većina vozača i jesu "kvartovski trkači", "natikače + očale rejseri" i sl.
--- Kraj citata ---
Nekad se i od Splita do Zagreba putovalo cijeli dan, a danas dođeš za tri i pol sata. Sjedni na 250 ccm sa suvozačicom(ili suvozačem, ovisi tko što preferira) i prijeđi šleper/autobus koji vozi 90 km/h... Traje vječnost. Pozdrav od kvartovskog trkača koji je od jutros napravio 140 km na skuteru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju