Općenito > Generalno o skuterima

Beverly250 - Xmax250 - Nexus250

<< < (3/13) > >>

RunnerSukosan:
Ma di mu nece bit dovoljan nexus 250/300 od Splita do Zadra.. Ja sa 70tkom przim tu relaciju pa se ne zalim. Po autoputu mozda nece bit najbrzi al se da fino ic

stipe:

--- Citat: lukonja - 15 Svibanj, 2017, 23:33:01 ---Možete mi reći malo više o dojmovima što se tiče vožnje na dužim dionicama. Meni bi motor služio prvenstveno za gradsku vožnju, ali ipak tu i tamo moram odraditi relaciju ZD-ST radi fakultetskih obaveza

--- Kraj citata ---

pa gustati ces kao mala beba  :)

ta dionica je premala, kad dodjes u split, bit ce ti zao sto nije dalje...

250ccm je super za djir obalom do splita!

Tomi_ZG:
Nexus i je za otvorenu cestu,meni je taj skuter za po gradu(Zagreb) muka,govorim za gužve i dok promet stoji,a ti trebaš gmizat između

I stvarno ne vidim di bi bio problem s njim di god,ak ja mogu s 50kom obić pol obale i natuć skoro 700km u jednom danu onda može nexus i više

DiscoVolante:

--- Citat: RunnerSukosan - 16 Svibanj, 2017, 00:12:54 ---Ma di mu nece bit dovoljan nexus 250/300 od Splita do Zadra.. Ja sa 70tkom przim tu relaciju pa se ne zalim. Po autoputu mozda nece bit najbrzi al se da fino ic

--- Kraj citata ---

Ljudi i sa biciklama otputuju tu dionicu pa to definitivno nije idealan način prijevoza. Sve ovisi što je vozio prije, ali na dužim dionicama toj klasi skutera fali rezerva snage i okretaji su previsoki za neku lagodnu vožnju. Ali, koliko para, toliko muzike...

stipe:
ma nek odrzava 80-100 na sat i milina, moze na kraj svita tako!

brze mu i ne triba (riiiiiight)  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju