Općenito > Generalno o skuterima

Beverly250 - Xmax250 - Nexus250

<< < (2/13) > >>

lukonja:
Svi savjeti su uzeti u obzir. Ja osobno, od tri navedena modela nekako najviše preferiram nexus. Plus što mi je i vizualnoo najlipši i čini mi se nekako najkomforniji, ali trebalo bi sva tri probati pa viditi.
Imam još jedno pitanje koje se tiče samog motora. Dakle, postoji li neki optimalni broj pređenih kilometara na koji bi trebao obratiti pažnju (npr. oko 20k) ili je to isključivo do vlasnika i činjenice kako je motor vožen i održavan.

steeef:
kilometraza nije pravilo nego odrzavanje..
da ne pricam kak sam na 2800km mjenjal na jednom klip cilindar radilicu,pa jedna generalka na 11 hilja jedna na 16 hiljada itd..

stipe:
Odrzavanje je sve...

Trazi samo da je uredan i da ima knjizicu, ili bar da mu se zna cijela povijest...

Kilometraza je pozeljna da je sto manja, ali nemoj da ti to bude presudno, radije da ima 50.000km i da je full uredan nego 30.000 i da je  cili ofucan...

lukonja:
Možete mi reći malo više o dojmovima što se tiče vožnje na dužim dionicama. Meni bi motor služio prvenstveno za gradsku vožnju, ali ipak tu i tamo moram odraditi relaciju ZD-ST radi fakultetskih obaveza

DiscoVolante:
Ljudi su pola svijeta proputovali na skuterima, sve se može, ali pripremi se da će ti nedostajati snage i da ti putne brzine neće biti visoke.

Mislim da ti je za taj novac uredan Nexus najbolji izbor, iako je X-Max udobniji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju