Kao što je Stipe napisao, ta vilica je mrvicu poddimenzionirana i zna uzrokovati trešnju volana, koja je riješena na '16 modelima. Inače, treba posebno paziti prilikom odabira prednje gume jer je Michelin razvio City Grip GT model gume baš za GT/GTS modele koja je nešto teža od običnog City Gripa, te anulira trešnju volana. Prednja guma mi je pri kraju pa zna zatresti na 60ak km/h, ali nikako da uhvatim vremena otići promijeniti gumu, nadam se da ću stići naredni tjedan.
Hrvoje, jedina benificija koju sam ja primjetio je smanjenje pucanja iz auspuha kad se voziš na 30ak km/h nizbrdo, prije nego prijeđe u prazan hod. Emulator obogaćuje smjesu, ali ja druge benefite nisam primjetio, eventualno pola litra veću potrošnju. S emulatorom i variomatom potrošnja mi se kreće od 4.2 do 4.5.
Što se kacige tiče, svjestan sam da svako sjedanje na dva kotača povlači ogromne rizike, a zatvorena kaciga mi ubije dosta doživljaja vožnje jer se uglavnom držim brzine do 100 km/h. Četvere oči otvoriti, predviđati situacije i nadati se najboljem...
P.S. Stipe, tek sad vidim lokaciju Brela... Koja je, ja znam za crnu s bež sicom i paktregerom nazad i plavu GTV u Brelima. Ili ima još koja? Još ima jedna crvena u Makarskoj, i jedna srebrna i crna u Tučepima koliko pratim ove Vespice, plus još jedna bijela 300 u Tučepima i odnedavno viđam jednu djevojku na crnoj 250..