Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (19/75) > >>

Corector:
Ispreskakat cu ko veverica grane zadnjih 10-ak postova ppsto nisam u fazonu, ali cim sam odvrtio onu snimku s luftom na osovini kotaca,spustila mi se roletna ispred ociju.

Mislio sam da si zavrsio sa otkrivanjem tog zamorceta i da si krenuo uzlaznom putanjom,ali ajde, napredujes, ali povremeno upadnes u septicku jamu kao sto je ovaj lezaj na sekundaru. Bitno da se ne gubi volja. :icon_thumright:

Nego, bas razmisljam, j#bote imao sam ovog ljeta runnerice po par tisuca km, znaci nove, ducan stanje, 2003 godina. I sad da mi das takvog runnera, recimo da ga bas zelim kao novog, morao bih odraditi nekoliko zajebanih stvari,a gdje su jos sitnice,evo samo u grubo da navedem:
- reparacija prednjih vilica, i to samo zato sto je mast stara 14 godina, radi vilica i dalje, ali nece dugo
-izmjena svih selena
- izmjena svih gumenih crijeva od goriva

Evo to je onako u grubo, prvo sto mi je palo na pamet, i jos bi trrbao recimo kompletan servis prijenosa...

I navodno se ne smije vise koristiti ljubicasti centralni feder, zato sto je BELI ponovno IN. Kako je porasla popularnost da se ima bijeli auto, taj sindrom se prenosi i na opruge kontrasta.
A ona masa nasih budala,medju kojima sam i sam, sto je probala bijeli centralni od malossija,i skuzila da unosi oscilacije u piaggio prijenos nevezano uz setup, i da dodatno popusta dok se masina ugrije, to su sve bili lazovi. To se moze potvrditi empirijski i teoretski, malossi multivar 2000 + bijeli centralni koji dobijes uz njega = svetinja i ima da ga ispostujes inace si gadno zgrijesio.

Isto tako i ja ne mogu da ispostujem one sto izvade dizne izkarburatora koje su dosle iz fabrike :laughing7:

dario007:
Bez ljutnje ali skuter je teski grob,ceg se god uhvatis ne valja...sretno sa slaganjem i nikad nemoj stavit na papir koliko te izasao, zna jako deprimirat :(

Za taj lezaj sekundara ces sve znat kad osovinu van izvadis,velim i meni je klapalo a sa videa tesko znat,dok s poklopcom ni mrdac.

Corector je u toku ali moram priznat da pricu s diznama ne znam :D,skuzit ce na tezi nacin a lijepo sam htio ljudima ustedit vrijeme i novac  :notworthy:

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 29 Rujan, 2017, 19:13:37 ---I navodno se ne smije vise koristiti ljubicasti centralni feder, zato sto je BELI ponovno IN. Kako je porasla popularnost da se ima bijeli auto, taj sindrom se prenosi i na opruge kontrasta

--- Kraj citata ---
Ljubičasti feder koriste oni koji voze utrke i koji hoće da im skuter ide 100,bela je za štedljive ljude,jer treba uštedit 4 i pol kune,a okretaji na pušten i dodan gas ko jaruga(ona u kojoj ti se skuter utuši od ispušnih plinova),a i nisu inženjeri u maloosiju vesla sisali

aragonY:
Skuter jeste grob, nemam se ja tu ni zbog cega ljutiti  ;D
Jos par dana i uzlazna putanja je zagarantovana!  :headbang:
Maloprije sam skinuo namotaje i pickup, na jedvite jade su sarafi popustili, u jednog sam glavu provrtio, ne znam ni sam kako sam ga uspio odvrnuti. Dlan se zacrvenio, valjda ga stid sto mora sarafati ovo zamorče.

Razmisljam da uzmem gedora sarafe i da ih polepim umjesto ovih jer je stvarno muka za odvrnuti kad speknu.

El to opet fore sa drugog foruma valjate ovdje?  :icon_tongue: nisam u toku ali vidim da je neka masna aksioma konstatovana i bojim se da mi ne zarazite temu sindromom zalepeće.  :sad1:

Tomi_ZG:
Drugi forum who?
Samo je jedan stručan forum na ovim prostorima,ms forum

Ne trebaju ti "gedor" šarafi,ove lagano namaži s masti kad staviš nove

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju