Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (12/75) > >>

dario007:
Majko isusova sta je ovo ugrobareno,katafakingstrofa...

Vjerovatno je lezaj primara raspadnut pa je to sve strugalo.

Mikroremen uzmi definitivno novi pa makar i motoforce,ipak neko radi za njih.

Uz multivar ti dodu i novi klizaci jedino ako si uzeo rezervu...

Normalno je da ima lufta bez srednjeg zubcanika na osovini sekundara,primar kod piaggia uvijek ima lufta to ne brini,njega drzi onaj lager u deklu pa vidi sta se od toga raspalo ako to grebe po poklopcu getribe.Provjeri i lezaje u polutki mozda je tamo kakvo sranje...

Kuplung izmjeri sublerom,105,5mm je novi,ispod 104,5 je za zamjenu ali radi on uredno do 104mm.

Posteno si se istrosio ali tako je to kad su ovima prije tebe glavni alat bili veliki i jos veci cekic :sad1:

dacerovs:
Jaoo kad se ja samo sjetim kupovine dijelova.
Ja kod Pleše u Skuter dijelovi vicem samo daj mi to to to i to, a kad mi je reko cijenu samo smo se blijedo gledali. Kaze on meni, ako si mislio da to bude sve varas se, doso budes jos 10 puta po neki sitnicu, tako je i bilo. Na kraju kad zbrojim cifru, mogo sam komotno BB-a uzet sa malom tablom i gotovo.

Jedino kaj ovo ima neki svoju draz, ozivis kako Tomi kaze "Zamorce" i koje ce ponovno peglat gro kilometara, pojede dosta zivaca ali to je taj cuning.

Sent from my iPhone using Tapatalk

postovi sa slikama se ne quotaju  :zubo:

3alfa3:
pfffffffffffff.......
Na novi NRG Power (iz ducana je vozio mjesec dana serijski, ako i toliko): Yasuni R, Malossi replica 70ccm, delta kuplung, malossi kevlar remen, federi, rolice, Malossi MHR variomat, malossi linearna polutka, PHBG19 karb, lamelice, MHR radilica koja nije dugo trajala zbog tvornicke greske (bila pretanka na mjestu di ide lager kod variomata i tamo ga je provrtila), TP radilica sa plavim polutkama koja je bila super, brdo primara, sekundara, na kraju se vratio ipak serijskoj getribi jer je i sa njom GPS lupao 110 km/h, a za tih 10tak km/h vise mi se nije dalo zrtvovat super start.... Ne sjecam se vise kaj sam jos stavio...
Trosak bitno veci od ovog, a skuter je izgledao ko serijala osim Yasuni R, al je isao "malo" bolje od serijale i natuko preko 40.000km prije nego sam ga potpuno ispravnog prodao (to kaj se kupac s njim ubrzo razbio ne pripisujem tehnickim nedostacima skutera) :icon_biggrin:

Slozio bi isti setup da se opet bakcem sa pjadjom 50. Srecom, ne bakcem se  :toothy12:

P.S.
bilo je tu jos toga, ali kratko vrijeme (prodao te dijelove): Leo Vince ZX spuh za serijski cilindar, Nardo spuh sa prvom replikom kitom koji je zaribao mojom greskom, 21 karb, multivar2000...... i jos par stvari kojih se isto ne sjecam vise :D

steeef:
kolko se ja sjećam,svaka pedesetka kojoj sam rastavljal gertribu imala je podloške s obje strane,na srednjem zupčaniku..

3alfa3:

--- Citat: steeef - 21 Kolovoz, 2017, 16:53:36 ---kolko se ja sjećam,svaka pedesetka kojoj sam rastavljal gertribu imala je podloške s obje strane,na srednjem zupčaniku..

--- Kraj citata ---

Da, vrlo, vrlo tanke, koje se zbog gustog ulja lako zalijepe pa ni ne znas da su tamo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju