Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (13/75) > >>

steeef:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2017, 16:55:17 ---
--- Citat: steeef - 21 Kolovoz, 2017, 16:53:36 ---kolko se ja sjećam,svaka pedesetka kojoj sam rastavljal gertribu imala je podloške s obje strane,na srednjem zupčaniku..

--- Kraj citata ---

Da, vrlo, vrlo tanke, koje se zbog gustog ulja lako zalijepe pa ni ne znas da su tamo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da,a isto tak ih je lako i pogubit :zubo:

3alfa3:

--- Citat: steeef - 21 Kolovoz, 2017, 16:58:04 ---
--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2017, 16:55:17 ---
--- Citat: steeef - 21 Kolovoz, 2017, 16:53:36 ---kolko se ja sjećam,svaka pedesetka kojoj sam rastavljal gertribu imala je podloške s obje strane,na srednjem zupčaniku..

--- Kraj citata ---

Da, vrlo, vrlo tanke, koje se zbog gustog ulja lako zalijepe pa ni ne znas da su tamo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da,a isto tak ih je lako i pogubit :zubo:

--- Kraj citata ---

jbg, kod mene u garazi sve uredno, pa i pod, pa bi ih vidio ak ispadnu  :icon_biggrin:

dario007:
Pisao sam mu vec za sajbice,obe su 1mm debele i pasu one koje idu na radilicu za stelanje prijenosa,ako to kome sta znaci.

3alfa3-jel to tebi poceo faliti piaggio 50 ili mi se cini?

Koji je tocan uzrok sto si sahranio prvu replicu?

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 21 Kolovoz, 2017, 17:06:50 ---Pisao sam mu vec za sajbice,obe su 1mm debele i pasu one koje idu na radilicu za stelanje prijenosa,ako to kome sta znaci.

--- Kraj citata ---

Ne fali mi, dapace, gushtam i dalje sa Z750 (drugim, prvi sahranjen u totalki, a bome i skoro ja  :icon_biggrin: )
Vozio nakitanu 50tku prije par godina (ali par godina nakon kaj sam vozio iskljucivo motor) - mislio sam da je rucna potegnuta, i to jako.....  ;D

Sahranio repliku cim sam stavio Nardo, a nisam dobro postelo karb - Nardo ne prasta greske, pogotovo na 17,5mm karbu  :toothy12:

dacerovs:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2017, 17:11:57 ---
--- Citat: dario007 - 21 Kolovoz, 2017, 17:06:50 ---Pisao sam mu vec za sajbice,obe su 1mm debele i pasu one koje idu na radilicu za stelanje prijenosa,ako to kome sta znaci.

--- Kraj citata ---

Ne fali mi, dapace, gushtam i dalje sa Z750 (drugim, prvi sahranjen u totalki, a bome i skoro ja  :icon_biggrin: )
Vozio nakitanu 50tku prije par godina (ali par godina nakon kaj sam vozio iskljucivo motor) - mislio sam da je rucna potegnuta, i to jako.....  ;D

Sahranio repliku cim sam stavio Nardo, a nisam dobro postelo karb - Nardo ne prasta greske, pogotovo na 17,5mm karbu  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Nardo aždaja :D :D
Nije ni cudo da se svi boje Narda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju