Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (35/75) > >>

aragonY:

Zamorče složeno, opaljeno, i odmah full gas, nema razrade i žaljenja!  :headbang:  :laughing7:

Šala mala, slučajno danas probam ovu serijalu sa friško ugrađenim zapakiranim TTom (prije par dana) i gljivom. Ima 18k na grbači ali klip i cilindar izgledaju ko novi, izuzev normalno gareži koja se nakupila na čelu klipa i u glavi cilindra. Vodena pumpa je propišala pa su blokovi išli po pola jer majstor to tako radi i ne zanimaju ga druge metode, nisam se htio petljati i praviti pametan  :icon_biggrin: Zvono je već poplavilo, u mjestu se komotno da turirati da zvuči kao litraš u blokadi  ;D :lol: Ovaj obrtomjer mi se čini da nekako laže ili me možda buka od gljive zavarava. Ili sam toliko zahrđao u svijetu skutera da ne mogu na uho prepoznati koliko okretaja se otprilike mašina vrti hahah nemam pojma stvarno. Ima šus, na startu kida i nabire oko 90 po satu ali kada želite krenuti s mjesta morate mu našiljiti gas da imate osjećaj da će se sve razletiti pod vama. Blago je počela kapati kiša kada sam ovo snimao i na skoro svakom startu hoće zabaciti zadnji kraj, toliko o gripu, a snaga se oseća samo dokad.. Ne razumijem kako se ljudima da ovako voziti, ovo je bukvalno on i off skuter, trećeg nema, gdje je tu gušt   ??? :sad1:

Al ajd, da nije bilo njega ne bih otkrio još jednu stvar koju je neki od bivših degenerika majstora skinuo sa mog runnera a to je graničnik za centralnu nogaru ispod dekla. Kosmoskom brzinom se to pronašlo u šteku kod frenda i sada imam i to spremno, zajedno sa zdravim čepom getribe (na mom su otkinuli donji/mjerni dio i ostao je samo onaj dio sa navojem  a pošto sam picajzla morao sam pronaći drugi koji je čitav da bude sve po PS-u).

Tomi_ZG:
Obrtaljka premalo pokazuje,nema teorije da pri tim okretajima tak nabire,nije ni bitno jer će mu s gljivom to uskoro zalepit  ;D

Corector:
Plavo zvono je zanimljiva stvar, ovisno o tome koliko je spaljeno, fora je kad imas serijske federe, i uvijek imas turazu uz proklizavanje u startu. Djekuje kao super ustelani kuplung. Realno se gubi na performansama,ali je osjecaj puno bolji nego kad kuplung prerano zagrize, pa padnu okrtaji pa se dignu.
Ovak imas turazu od nule u iberu  :icon_biggrin:

Tak sam imao nedavno serijskog purejeta, kad zakuca na 8000rpm nema ispod niti na sekundu :toothy10:

aragonY:
Purejet express isporučio zadnje dijelove za moj puzzle zamorče edition. Živio bata Pero, triput hura za njega!  ;D

Trenutno sam opet u gužvi sa drugim obavezama ali kraj tunela je tu, svjetlost se nazire.  ;D Sve je privedeno kraju, prvi taktovi su u najavi.

Tomi_ZG:
Jeste bar čevape pojeli?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju