Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
aragonY:
A niismo stigli, mraleta sunce toliko razveselilo da je pojacao pritisak goriva na max i ispalio se (a i onaj prizor kada je peža dogurana pred servis mu je sigurno popravio raspolozenje ;D ), nista od klope. Rekli smo drugi put neki rostilj ubiti uz malo bolji dogovor, danas je sve bukvalno "ispalo" tako kako je ;D javljao se iz Sarajeva prije nekih 2h, cekamo update i od njega..
Tomi_ZG:
Pa trebao si ga dočekat s nekom mesinom ;D
dario007:
Onda kad bude to opalenje?Meni se cini da smo samo Dax i ja bolesnici kojima sve mora bit u danu gotovo.
Lajkam ti ovu pumpu sto čera vodu! :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Bio bi red da upali,već ga godinu dana skarabuđuje
aragonY:
Dočekao bih ja s mesinom da on ne rani u 9h, nisam ja to navikao tako rano haha
@dario što prije to bolje nadam se ;D u frci sam stvarno ali odvojiti ću treću smjenu za sklapanje, ne mogu više čekati. Pogotovo kad sam danas vidio kako se snaga oseća u purejeta. I ledice mu stvarno ubijaju brašno, po dnevnoj svjetlosti sijaju ko sam đavo, mogu misliti kakva je situacija navečer.
Pumpu i ja lajkam, namirio me fino alal mu vera ;D mjerio sam koliko struje vuče ta stvarčica. instrument je pokazao 0.76A ovako na prazno što bi bilo ispod 10w. Pod opterećenjem ne znam koliko će to biti ali testirati ćemo pa eto ako nekog bude zanimalo da se zna..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju