Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (34/75) > >>

dario007:
 :o

Koji k,kod mene je s 0.5 dihtungom tolki c parametar...
Nezz jel oni to izbacuju cilindre kakav im je dan ili koji bog???

Ako su sve mjere oke onda ti je u ovoj postavci 12.8:1 kompresija i mozes ici na 0.3mm deblji dihtung ispod cilindra za 11.9:1.

To ce ti cilindar s okretajima dici za jedno 400-500rpm

Al posto svi koji smo mjerili imamo drugacije mjere,onda je kako te posere valjda. Kompresija mora stimati po izracunu,jer su zapremnine glave i klipovi isti.

Tomi_ZG:

--- Citat: dario007 - 12 Lipanj, 2018, 23:51:03 ---Cilindar je centriran na 8soma,ova linija na kanalima je do kud klip prekriva u DMT.

--- Kraj citata ---
Ovo ko da je centrirao dr. Ante  ;D

Ne znam,ja i dalje mislim da od tih grafova nikakve koristi jer ne prikazuju realnu sliku,ko i oni grafovi za spuhove s neta di piše da zx najbolje radi na 7500 a yasuni r na 8500 okretaja,to nema veze s ničim,laika ovakve stvari samo zbune i odvedu u krivom smjeru

dario007:
S obzirom kako se meni pokazao u praksi,graf nije daleko od istine.

Treba blokirati prijenos pa vidjeti kako je u praksi...

Meni je s leovinceom najjaci bio na 8500 okretaja,sa nardom na 9800. S nekim yasuni Rom ili slicnim bi se to vrtilo oko 9200,a mislim i da sukosan bas tu negdje vrti R-a na dr.evu.

Oni grafovi za auspuhe su neusporedivi sa bilo cim.Najbitnije je s kojim kitom se koristi koji auspuh.

Evo samo primjer sa nardom u kojem cu navesti di je to u praksi bilo najjace:
Dr.evo-9800
Malossi sport portani-10800
Replica-11100
Racing-11800

Razlike po 2000 okretaja ovisno o kitu...

SF2 Freak:
To ja govorim drevu ssu nizi portovi nego na serijali. Samo ga malo treba podici i super  :headbang:

TopPerfomance4:
dr i yasuni se vrte na 9800 bar mi je tako rekao kad sam ga pitao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju