Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
RunnerSukosan:
Kako ne mozes? Zavari se sipka za kraj i ide to van, jos ako ind fen imas, beba...
aragonY:
Ok ajd idem na tu soluciju posto nisam znao da piksa hoce cvikati na ac zupcaniku.
Kad smo vec to raspravili, sta velite da sa strane semeringa dam tokaru narezati navoj i da mi napravi saraf sa bakarnom podloskom, hoce to dihtovati?
Edit: i da li ce biti problema s tim sarafom tipa da ga necu moci odvrnuti ili da ce mi stvarati koroziju u rashladnom sistemu i slično
Tomi_ZG:
--- Citat: aragonY - 16 Travanj, 2018, 22:27:46 ---Ok ajd idem na tu soluciju posto nisam znao da piksa hoce cvikati na ac zupcaniku
--- Kraj citata ---
Kaj misliš zakaj su ljudi na BB AC masovno vadili uljnu van,a bome i nemali broj srki 150 je cvikao radi toga
Osovinu vadiš kak ti je Sukošan rekao,jedino je onda više ne možeš upotrijebit kad si je usro sa varom,zato sam si ja izradio alat kojim stegnem osovinu i ide van ko kroz putar i to neoštećena
aragonY:
Slučajno se sjetim da imam neko Hebo štelujuće kvačilo što mi skuplja prašinu na polici pa ga danas stavim na polutke i primjetim luft.
Jel bi ovo smetalo ili ne? Matica će to uhvatiti i ne bi smjelo nigdje maknuti ali ajd opet da pitam, da neće možda pojesti remenicu usljed startova iz trzaja ;D
dario007:
Dobro je to stari...Radje gledaj jel ti lovi zvono cijelom povrsinom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju