Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (23/75) > >>

aragonY:
A sta drugo nego kaos, od svih ovih "bijelih" plastika jedino zdravo je prednji blatobran, plastika ispod vizira i ova bocna koju sam ogolio. Prednja maska je total polomljena i skrpljena i nikako mi se ne sviđa kako far sjeda na mjesto kada se pričvrsti za postojeća 2 od moguća 3 nosača. Tako da sam trenutno u potrazi za drugom da vidim koliko bi taj sport koštao pa ako nista ovu cu ponovo rastaviti i sam je skrpati, za jednu sezonu moze posluziti.

Bukvalno je sve rađeno samo da ispadne iz ruku.

Plastike su iznutra oprane i nikako mi se ne sviđa prizor, bolje da ih nisam dirao  ;D

--- Citat: TopPerfomance4 - 16 Travanj, 2018, 11:03:38 ---Šta je ovaj skuter bio bačen u bunar pa kad dođe kupac izvadi ga i proda

--- Kraj citata ---

Tako nekako..

TopPerfomance4:
mada mislim da se to može napravit da valja međutim isplati li te se to uopće ulagat novce

bBoris:

--- Citat: TopPerfomance4 - 16 Travanj, 2018, 11:54:56 ---mada mislim da se to može napravit da valja međutim isplati li te se to uopće ulagat novce

--- Kraj citata ---
Koliko je vec ulozeno i napravljeno naravno da se isplati

aragonY:
Ako cemo gledati finansijski ne isplati se ni kupiti ga a da ne pricamo o daljnjem ulaganju..

Tomi_ZG:
Riječ isplativost tu ne postoji,ovo ne da je isplativo nego mi izgleda ko zajeb života,samo se nadam da kad to sve sloziš da ne dođeš na cifru novog runnera iz salona

Kad ga složiš želim ti barem 50 hiljada bezbrižnih kilometara  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju