Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (22/75) > >>

aragonY:
Ode postimg.org u tri lepe pa tako s njim i sve moje slike  :'(

Imate možda neki sličan ozbiljniji host za preporučiti kog neće ugasiti sljedeći mjesec? Imam sve slike na laptopu tako da planiram obnoviti linkove.

I da ne bude da ništa ne radim... Otkako sam prvi put ugledao ovo zamorče za oko mi je zapala izolir traka na žicama od anlasera pa sam ih jučer odmotao i naletio na još jedno remek djelo fuš mahera.

Iznenađenjima s ovim motorom valjda nikad kraja  :drunken_smilie:
Također sam se počeo malo i plastikama baviti. Skidam sve do plastike, da ne objašnjavam pretjerano, idu slike u nastavku.

Uglavnom ide to malo pomalo, za sastaviti i upaliti mašinu mislim da imam sve osim vodene pumpe i zupčanika uljne pumpe. Naručen je novi donji selen amortizera i novi zupčanik uljne pumpe za piaggio AC, ako vam to šta govori  :drunken_smilie: ako ne, prosvijetlim vas uskoro.  ;D To bi trebalo sutra/preksutra biti kod mene tako da mi ostaje još samo vodenu da nađem i mogli bi se početi bacati dijelovi u i na blokove.  :headbang:

dario007:
Ovo je kaos,al to vjerovatno i sam znas... :sad1:

Nije mi bistro ovo sa zupcanikom uljne za ac? :dontknow:

Tomi_ZG:
Da mi je vidit facu panja koji je "slagao" taj runner,ovakva količina fuša na jednom mjestu se rijetko viđa

Corector:
Haha, nema sta nije uzeo u ruke i onda mu je to "ispalo" :icon_biggrin: Ali bi ce to dobro, pogotovo kad se operu plastike iznutra  :frajer:

TopPerfomance4:
Šta je ovaj skuter bio bačen u bunar pa kad dođe kupac izvadi ga i proda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju