Evo došlo vrijeme da se i ja prebacim na nesto jače, prosle godine u 5-om mjesecu sam mijenjao svog nexusa za auto i od tad sam na 50ccm.
Kako ljeti mogu svako drugi dan na more s curom najvise bi isao na skuteru,autom rijetko jer mi se neda trazit parking osim kad bi isli negdje na drugi kraj otoka.
Sve je to super ali sa pedesetkom nikad doć,to se sve trese,vilice ko vilice na mc3 tvrde ko kamen..
I tako sam prodao mc3 i nagovorio frenda da mi proda svog vxr-a
Motor je 2003 godište,nesto malo manje 35tkm,uredno rađeni servisi i svi potrosni dijelovi mijenjani na vrijeme, nikad padano osim s nogare.
Par dana prije nego mi ga je prodao je taman napravio servis i zamijenio sve prekidače tako da sam miran za sad
Jucer i danas sam se pozabavio farbanjem auspuha,jedno 3 ruke temperaturnoga sam stavio i to bi trebalo drzat najmanje godinu dana ako ne i vise, onda opet dolje,malo ga preletit smirglom i ponovno sprej i moze dalje. Moram stavit novu šelnu na spoju auspuha jer je ova cijela hrđava i ružna ali radi svoj posao
S vremenom cu rijesavat sitnice iako ni sad nije loš,plastike nikad farbane sve original,crne trebam jos par puta namazat da upiju pa ce bit bolje
Svi na okupu