Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nemaš nikakvu lampicu.. jedino redovna kontrola i zamjena..
Mijenja se zajedno sa pogonskim remenom.
Mijenja se zajedno sa pogonskim remenom. Taj mali remen (mikro remen) najcesce puca kada se raspadne kevlar remen.Posljedice pucanja mikro remena su visestruko vece od njegove cijene jer termo grupa ostane bez ulja...
Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 20:53:32Mijenja se zajedno sa pogonskim remenom. Taj mali remen (mikro remen) najcesce puca kada se raspadne kevlar remen.Posljedice pucanja mikro remena su visestruko vece od njegove cijene jer termo grupa ostane bez ulja...da znam sta se desava ak pukne taj mikro remen .....sam me to zanimalo jel se moze znat kad pukne
Citat: dino_sk - 07 Listopad, 2008, 22:44:06Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 20:53:32Mijenja se zajedno sa pogonskim remenom. Taj mali remen (mikro remen) najcesce puca kada se raspadne kevlar remen.Posljedice pucanja mikro remena su visestruko vece od njegove cijene jer termo grupa ostane bez ulja...da znam sta se desava ak pukne taj mikro remen .....sam me to zanimalo jel se moze znat kad pukne sad valjda si skuzio da saznas na taj nacin da ti ni vise ni manje zacvika masina.
Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:02:42Citat: dino_sk - 07 Listopad, 2008, 22:44:06Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 20:53:32Mijenja se zajedno sa pogonskim remenom. Taj mali remen (mikro remen) najcesce puca kada se raspadne kevlar remen.Posljedice pucanja mikro remena su visestruko vece od njegove cijene jer termo grupa ostane bez ulja...da znam sta se desava ak pukne taj mikro remen .....sam me to zanimalo jel se moze znat kad pukne sad valjda si skuzio da saznas na taj nacin da ti ni vise ni manje zacvika masina....valjda jedina boljka piaggio mašine...ja bi ga mijenjal svakih 10000km i to bi kupil original u piaggiu
kaj si lud.ja ga nisam nikad mijenjao a motor je iz 98.
Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:07:14kaj si lud.ja ga nisam nikad mijenjao a motor je iz 98.Izgleda da ti namjerno oćeš da ti zacvika gus samo da imaš izgovor da bubneš repliku gore. Odi u dučan, lepo reci dobar dan i dajte mi jedan mikroremen za stalkera. I to je to. daš čovjeku novce, doma dodješ i složiš i svi sretni i zadovoljni...
nedamise.to ces mi ti morat slozit.mozda to rjesim do proljeca.a mozda i na proljece i skinem pumpu dolje.a mozda su u sumi.
Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:12:38nedamise.to ces mi ti morat slozit.mozda to rjesim do proljeca.a mozda i na proljece i skinem pumpu dolje.a mozda su u sumi. ak se nečega bojim onda je to zacvikavanje radi uljne pumpe... a ti se zaj#bavaš
a kaj joj ja mogu.ak zacvika skinem to sve dolje i skuter ce bit laksi pol kile i jurit ce 20km brze.
Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:17:51a kaj joj ja mogu.ak zacvika skinem to sve dolje i skuter ce bit laksi pol kile i jurit ce 20km brze. Možda pod velebit
Ja bi ga mijenjao ovako:-na serijali - 15.000-20.000km-base kit - 10.000-15000km-midrace - 10.000km-race - tu se taj remen ne koristi
odmah se ugasio zbog nekih drugih razloga a ne zbog senzora