Ostalo > Razne offtopic teme :)
Super majstori / fus majstori
Tomi_ZG:
Za oskara,ne sumLJam da je i ostatak ovog zamorčeta na razini
rs50e9:
--- Citat: Aleksandar - 07 Svibanj, 2017, 15:07:58 ---Da iskoristim temu hehe pitanje za skuterase u ZG :)
Gdje u ZG ima dobra, kvalitetna radionica? Znaci, dovezem skuter i donesem dijelove (auspuh, kit, variomat ili oni sami nabave novo/polovno nebitno ) i da majstor ima iskustva da nastela kako spada fergazer i da zna ustimat prijenos bez da ima rupu u startu ili da ima previse/premalo zraka, kriva dizna itd. Negdje 2004-2005 sam ga vozio u piaggio na staru Samoborsku na ugradnju i kolko god su stelali i postelavali skuter nikako nije isao 100% linearno a imao je 1000 km i dijelovi kupljeni novi kod njih u ducanu.
Naravno nemora bit radionica vec moze biti i netko privatno u Zagrebu
Zaboravio napisat, radi se o najobicnijem NRG Power sa 900 km
--- Kraj citata ---
pozz aco
prepoznao registracije s M-a.......kolega e23!! je
javi se braci corrector s njima ces jedino biti zadovoljan, dugorocno
ali budi strpljiv za termin
walkay:
Kako koci sa dvotaktolom? :D
petarpan:
ko podmazano :toothy12:
JogFromYamaha:
onaj ko zna to raditi to ne zeli raditi zato jer ako mislis odraditi posteno necji kramp koji servisa nije vidio 10 godina onda ce to biti svot koju si ti nemozes naplatiti u radnim satima koje si spalio da odradis sve do kraja
ja osobno sam slagao smece nad smecima ali sam uvjek rekao od prvog trenutka da radim sve ili nista jer ne odgovaram za neispravni kocioni sustav, podvozje i slicne sigurnosno relevantne komponente i kasniju sigurnost na cesti. samim time ne snosim odgovornost za bilokakve poluispravne gluposti i neke zamjenske nekvalitetne komponente, ako se musterija ne slaze s time, tamo su ti vrata vozi ga k nekom drugom ili slazi sam ako mislis da znas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju