Ostalo > Razne offtopic teme :)
Super majstori / fus majstori
Dax:
--- Citat: JogFromYamaha - 20 Svibanj, 2017, 08:49:49 ---onaj ko zna to raditi to ne zeli raditi zato jer ako mislis odraditi posteno necji kramp koji servisa nije vidio 10 godina onda ce to biti svot koju si ti nemozes naplatiti u radnim satima koje si spalio da odradis sve do kraja
ja osobno sam slagao smece nad smecima ali sam uvjek rekao od prvog trenutka da radim sve ili nista jer ne odgovaram za neispravni kocioni sustav, podvozje i slicne sigurnosno relevantne komponente i kasniju sigurnost na cesti. samim time ne snosim odgovornost za bilokakve poluispravne gluposti i neke zamjenske nekvalitetne komponente, ako se musterija ne slaze s time, tamo su ti vrata vozi ga k nekom drugom ili slazi sam ako mislis da znas.
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo
Slazem se!
IgorSb:
--- Citat: Dax - 08 Svibanj, 2017, 12:08:30 ---Zajebano je to u zadnje vrijeme!
Ljudi koji znaju vise to nece radit jer poslje ispadne da su za nesto oni krivi!
A kad kazes da treba uz to sto stavljas promjenit semeringe i prirubnicu jer nece biti dobro i da to treba promjenit jer je dotrajalo ili nevalja,onda se cude i sve im je preskupo!
Nije samo stavit rolice,diznu i spuh pa gas,to treba napravit kako spada!
A niko to ne cijeni!
Svi misle da ce se za đabe vozit na 50ccm skuteru 50000km i nista ne ulozit,e pa nije tako
Sje...je ro situacija
--- Kraj citata ---
onda nek si uzmu golf duju i voze se par milijona km za nis para
kos7:
nece ni duja ic 50tkm a da se nis ne ulozi
Dax:
--- Citat: kos7 - 24 Svibanj, 2017, 09:10:40 ---nece ni duja ic 50tkm a da se nis ne ulozi
--- Kraj citata ---
Oce samo kolko ce onda trebat ulozit odjedanput!
kos7:
i onda kad vide cifru, pocnu srat po autu da nista nevalja jer nejde 100k km metodom toci vozi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju