Ostalo > Razne offtopic teme :)

Super majstori / fus majstori

(1/9) > >>

walkay:
Temu sam otvorio kako bi pokazao tehnicka rijesenja "fus" majstora, u razdoblju od pocetka sarafanja do danas. Ako i vi imati slicne slike da podjelite s nama.  ;D

Blokovi vareni, glava okrenuta krivo, cilindar varen posto nisu stavili antifriz...

Nakon pada na Zipu okrenuli mono vilicu naopacke...

JogFromYamaha:
uuu imam i ja par slika genijalaca koji su varili dosjede auspuha na  bloku
navoje na cilindrima i ušice nosaca centralne nogare na bloku

moram samo naci arhivu

balki:
Fuš metoda je kad npr ne kupiš originalni digtung nego staviš diht masu i sl, ali kada se slomi ušica ili provrti navoj pa daš povariti pa urežeš novi navoj i sl to nije fušanje nego krpačija. Krivo okrenuta glava i mono vilica je kretenizam tj totalno nepoznavanje materije a ne fušanje :sad3:
Fušanje je ponekad rješenje jer želiš nešto napraviti u trenutku kad ne rade dućani i sl a hir ti je to završiti i voziti prek vikenda (nedostatak strpljenja).
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning :headbang:

Tomi_ZG:
Jel fuš vozit igličasti bez jedne iglice,odnosno iglica je tu samo "šeće" jer se odlomio dio kaveza?  ;D

ditek:

--- Citat: balki - 20 Travanj, 2017, 17:29:48 ---Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.

--- Kraj citata ---
Kakva definicija  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju