Ostalo > Razne offtopic teme :)
Super majstori / fus majstori
walkay:
Temu sam otvorio kako bi pokazao tehnicka rijesenja "fus" majstora, u razdoblju od pocetka sarafanja do danas. Ako i vi imati slicne slike da podjelite s nama. ;D
Blokovi vareni, glava okrenuta krivo, cilindar varen posto nisu stavili antifriz...
Nakon pada na Zipu okrenuli mono vilicu naopacke...
JogFromYamaha:
uuu imam i ja par slika genijalaca koji su varili dosjede auspuha na bloku
navoje na cilindrima i ušice nosaca centralne nogare na bloku
moram samo naci arhivu
balki:
Fuš metoda je kad npr ne kupiš originalni digtung nego staviš diht masu i sl, ali kada se slomi ušica ili provrti navoj pa daš povariti pa urežeš novi navoj i sl to nije fušanje nego krpačija. Krivo okrenuta glava i mono vilica je kretenizam tj totalno nepoznavanje materije a ne fušanje :sad3:
Fušanje je ponekad rješenje jer želiš nešto napraviti u trenutku kad ne rade dućani i sl a hir ti je to završiti i voziti prek vikenda (nedostatak strpljenja).
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning :headbang:
Tomi_ZG:
Jel fuš vozit igličasti bez jedne iglice,odnosno iglica je tu samo "šeće" jer se odlomio dio kaveza? ;D
ditek:
--- Citat: balki - 20 Travanj, 2017, 17:29:48 ---Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.
--- Kraj citata ---
Kakva definicija :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju