Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pionir 1200w woofer in the house LIFAN

<< < (4/7) > >>

zvonkec92:
a ovisi šta misliš sa tim skuterom, ja sam ko klinac znao sa tim otič na igralište i kad bi igrali nogomet muzika je svirala i za sve to mi je bio dovoljan serijski akumulator od 4Ah, ako ti želiš duže da svira lakše ti uzet baterije. Ja baš gledo kod nas tu u Zagrebu 12V 12Ah dve spojit u paralelu i mislim da bi 24Ah bilo više nego dovoljno. Ovo moje je bilo skroz oke i čulo se ljepo po cjelom igralištu.

Almin_50ccm:
Ako mozes napsi mi na sta da obratim paznju prije kupovine zvucnika i pojacala. Marku,wate i ostalo ako moze ako ne mozes nikom nista. Punicu ja preko noci na ispravljac imam mali pa tak

Almin_50ccm:
Znaci drugi su preuzeli moju teritoriju sa onim malim blutu zvucnikom (jbg nezz kako se pise) to me je iznerviralo pa sam puko na ovaj woofer. Msm sa je ipak bolje 12v 9+9+9=27ah msm da je dosta za to. Treba mi najmanje 3-4 sata normalnog tona. A sto se tice paljenja imam kurblu

zvonkec92:
a šta se marke ( brenda ) tiće nemoraš na to gledat, ja sam imo neko žnj pojačalo i neki zvučnik sa tri slova se zvao i radilo je to dosta dugo. tj radilo je sve dok mi nije to dosadilo pa sam izbacio jer nisam imo mjesta za stvari ostavit.

Almin_50ccm:
Hvala jarane. Poslacu ti "videjo" kako je to sve ispalo. Naravno cim uzmem materijal.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju