Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pionir 1200w woofer in the house LIFAN
zvonkec92:
Nisam ja mislio ništa loše ni uvredljivo nego da radiš bez obzira šta god ti drugi pričali. I ja sam tad imo 15 godina kad sam to radio. Woofer ti baš i netreba, bolje uzmi neke kvalitetne zvučnike pa njih ugradi. Neznam kako si mislio woofer da staviš dole di se noge drže ili? Ovo je bilo moje božično drvce dok sam bio klinac. zanemari kvalitetu, u to doba su i fotići imali rezoluciju parking senzora
robyakarider:
i sta ce ti samo subwoofer, sta ces slusati samo basove :icon_biggrin:
trebaju ti i zvucnici uz to
kako kaze zvonkec, jedno pojacalce 50-100w rms-a, zvucnike na to i gas
Almin_50ccm:
Nisam ni ja mislio nista za tebe lose. Svidilo mi se sto si nqpiso iskren komentra. Takve ljude postujem. Uzecu tvoju temu u razmatranje. Ali ja sam naletio na woofer i pojacalo za melih 100e to od 1200w. Pa sam htio pricati o tome. Reci mi pasel zvucnik 15" nekih 150-200-400w sa pojacalom od 200w. Da radim do maja. Lijep pozz za tebe. Da Bogda uvijek imo pare za motor i muziku.
Almin_50ccm:
Evo napiso sam sad roby. Naletio sam jeftino pa zato. Reci te mi samo smijem li spajat vise akumulatora. Da ne spalim instalaciju. Mada ne vjerujem
robyakarider:
mozes ti spajati koliko ces akumulatora, ali nece ti to puniti skuter
i tih 1200w ti nis ne znaci, treba vidjeti koliko wrms-a je pojacalo, i snaga subwoofera ti nis ne znaci, bitna ti je osjetljivost na tako malim snagama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju