Općenito > Generalno o skuterima

Novi runner/vilica

<< < (2/9) > >>

RunnerSukosan:
8000kn je pre previse za ovo.. Da je bez musice dao bi al u ovom stanju nikako. Rade sacekaj jos malo il probaj nes uvest ako si blizu granice :dontknow:

aragonY:
Ma dao bi se on ubijediti da spusti cijenu, to smo vec spomenuli na prvom pregovaranju haha, nije zapeo sad nesto previse dok smo o tome pricali, vidim da se da s njim pricati.
Ovo sto sam dosad vidio je dodatnih 600kn ulaganja na njega. U Hr je ovo vjerovatno skupo ali kod nas je povoljno (ako sam uspio pohvatati sve njegove musice) a da uvozim mi se ne isplati jer bi me to izaslo dodatnih minimalno 2500kn plus prevoz sto bih morao obezbjediti. Kod nas se prodaju po 10-13tkn i to ne znam u kakvom su oni stanju jer se trpa sve i svasta kod lokalnih samoprozvanih majstora koji popravljaju skutere sistemom cekic srafciger a rijetko ko ce platiti postenom covjeku da odradi posao kako spada. Sto se tice ovog znam ko ga je radio i znam da nije fus majstor.

Samo su me eto bunile ove vilice i kilometri jer prvi put cujem da se hoce resetovati  :icon_scratch: ali ajde manje vise, ne smeta meni da su sada nule na ekranu, samo ako hoce opet poceti mjeriti kada puz napravim?

Corector:
Malo mi je neobican polozaj vilice, kao da je pomaknuta prema hladnjaku. To se lako izmjeri. Meni izgleda kao usminkana skarabudžotina, ali treba vidjeti uzivo.
I to kad cujem da je masina slozena na NOVO, A 99% je sa zamjenskim jeftinim dijelovima, to je takvo smeće i prije bi kupio zariban oem motor nego slozen s tim đubretom od dijelova koje drzi vodu dok majstori ne odu. Nitko ozbiljan ne vozi te stvari, moze posluziti ako se jako rijetko vozis, ali đubre je to i tek onda se upoznas s novom terminologijom, tipa lepljenje, ja za to nikad nisam cuo dok nisam shvatio da je to prakticki dorektno povezano s srotom od dijelova.

Trebao bi je dobro odvagnuti, ne od oka, nego se zagledati u dosta detalja i staviti ih na papir. Reparacija vilica je mucna, ali nije skupa. Ali zato ti ja imam jedno extra brzo rijesenje za Nobela (patentirao i odmjerio Oskar)tako da ubijes brasno u reparaciji tih vilica  :toothy10:
U svakom slucaju ako predjes na talijansko zamorče, moras ga doraditi iovako ionako, ali da se, ima nekih caka i rado cemo te edukovat.

Tags: skarabudžotina, smeće, đubre, lepljenje, Nobel, za Oskara, ubio brašno u vilicama, talijansko zamorče

steeef:
evo nas opet kod "ugradnje" mazalice na vilice :laughing7:

a ovo se slazem,sve di pise slozeno na novo,generalka itd preskacem i ne gledam jer je pitanje kak je slozeno..a isto tak sa kakvim dijelovima

Corector:

--- Citat: steeef - 16 Travanj, 2017, 13:43:48 ---evo nas opet kod "ugradnje" mazalice na vilice  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Tako mora biti, svi ce se voziti s kamenjem od vilica i dok se ne raspadnu na cesti umjesto odradjivanja pravog posla.
Ovako injektiras supstancu pa koliko pozivi, jbg od danas do sutra style :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju