Općenito > Generalno o skuterima

Novi runner/vilica

<< < (3/9) > >>

Tomi_ZG:
Ovo je nekakva ulickana skarabuđotina,ko zna kaj je tu sjebano i ko je i s čim radio "generalku" pa ga onda prodaje,uz to sat se resetirao i nema nazad,ko zna koliko je prešao,uz to vilica mi je jako sumnjiva jer izgleda ko da je zalokana u stisnutom položaju - jako čudno

Isto tak ko da je kotač preblizu ralice,j#bomepas ovo je bilo zabijeno negdje

Ponudi mu 5500kn pa se igraj s ostatkom para,više ni ne vrijedi

Edit: ne kupuj to ovo je neko đubre

--- Citat: steeef - 16 Travanj, 2017, 13:43:48 ---evo nas opet kod "ugradnje" mazalice na vilice :laughing7:

--- Kraj citata ---
Mogu ti reć da je mazalica jebena stvar,ali samo u slučaju da nema lufta,a fali masti,kod mene bi samo betona valjalo ubrizgat  ;D

aragonY:
Tomi bi li ti bio problem da izmjeris razmak između prednje gume i ralice? Hvala :hello:

aragonY:
Ili bilo ko kome nije mrsko skociti do garaze pa izmjeriti...  ;D

Tomi_ZG:
Možda sam fulao koji mm al u grubo kaže 6 centimetara

Još jedna stvar,2008. nema srebrni far ko ovaj nego crni,srebrni je lakše i jeftinije nać nakon karambola,retrovizori isto nisu 2008.,ovi su jeftiniji(mada ih stavljaju i zbog izgleda jer su oni visoki ogavni)

Meni se čini da taj rođo levati i tebe i komšiju,jer tu je prešućeno dosta toga za onog ko ne zna

Gilera_50:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Travanj, 2017, 12:24:13 ---Možda sam fulao koji mm al u grubo kaže 6 centimetara

Još jedna stvar,2008. nema srebrni far ko ovaj nego crni,srebrni je lakše i jeftinije nać nakon karambola,retrovizori isto nisu 2008.,ovi su jeftiniji(mada ih stavljaju i zbog izgleda jer su oni visoki ogavni)

Meni se čini da taj rođo levati i tebe i komšiju,jer tu je prešućeno dosta toga za onog ko ne zna

--- Kraj citata ---
Da upravu si za taj far i retrovizore,u mene je 2008 i crni je far i oni ruzni retrovizori :sad:

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju