Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
Tomi_ZG:
Vidiš da ti je ovo moje crevo dobro,taman paše na pumpu
I daj malo to sve operi iznutra i naokolo,sve je zmazano i masno,nemere to tak ;D
Dax:
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Svibanj, 2017, 15:02:36 ---Vidiš da ti je ovo moje crevo dobro,taman paše na pumpu
I daj malo to sve operi iznutra i naokolo,sve je zmazano i masno,nemere to tak ;D
--- Kraj citata ---
Da bio si u pravu,ovo za ulje je 4mm,a za gorivo 5mm
Ma necu nista prati zasada
Nisam ja ko neki koji cijeli dan ribaju skuter iznutra sa cetkicom za zube hahahhaahhaaha
Jesi ocistio ono ata ti je slinilo na svecici!? ;D
--- Citat: dario007 - 01 Svibanj, 2017, 14:53:40 ---Dobra ideja,moci ces ju postelati bas kako ti pase.
Samo se ravnaj po punom tanku a ne po rezervi...
--- Kraj citata ---
Naravno pun do cepa,sad cekam da idem jedan dan na voznju pa cemo vidjet
Dax:
Nekako nisam zadovoljan viđenim
Uglavnom jucer uspio napravit 26km i provjerio ulje koliko ga je nacurilo
0.24ml cca u bocici na protrosenih 26km,a skut trosi 0.70ml goriva na 10km,jelte to bi bila potrosnja od 7l
Kad se sve izracuna potrosio sam 1.90dl goriva na 26km,znaci uljna pumpa je trebala bacit oko 0.47ml da bi dobio 2.5%,ali.......nije
Izbacila je 0.24ml cca sto je upola manje i ispada 1.24%!!!!!?????
Malo sam ju pojacao od standarda.....ima na slikama prije,ali to znaci po ovom mom mjerenju da se full serijala skut vozi tocno na 1% mjesavini ako su crtice na pumpi spojene oo ps-u!!!!!?????
Jeli je to moguce?
Pumpa je isprobana i radi!
Dali je moguce da slabi ili neznam koj k....
Jel probao neko nesto ovako ili dali se tocno zna na kojem otklonu zareza pumpa daje 2.5%?
I samo da nadodam da od kad sam ustekao pumpu ulja i ozracio je da gura ulje u posudu imam vrlo mali ali osjetni pad snage!
Inace je vrtila u prazno bez trunke ulja i radio sam mjesavinu
Ne zezam se!
Corector:
Da ti trosi duplo manje benzina onda bi imao dovoljno ulja. Ovako moras posteno odvrnuti uljnu pumpu jer imas veliku potrosnju benzina. I pitanje je jel moze 50ccm uljna pumpa osigurati 2% na 7 litara/100km.
Tebi treba BB uljna :toothy3:
Imao sam negdje zapisano koliko kapi u minuti izbacuju razlicite uljne od piaggia na 9000rpm kada je na crticama i kada je full odvrnuta. Trebao bi pogledati u sef.
dario007:
U pravu si ispada 1%,sto bi na serijali koja trosi 3.5L bilo 2%
Ja bi ti preporucio da nista ne diras nego da napravis jos malo km,ipak je manja greska u racunanju kad se napravi vise km.
Meni je uljna pojacana bas kako je i tebi,isto imam 70ccm koji se vrti preko 11 hiljada bez ijednog risica.
Skuter mi dimi tako da nebi rekao da je rijec o tako malom postotku,ali moj ni ne trosi 7L pa ima i tu razlike...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju