Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (3/93) > >>

Tomi_ZG:
Slušaj ne sekiraj se oko radilice namazat ćemo je titan gelom i miran si još 50 hiljada

Dax:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Travanj, 2017, 18:49:27 ---Slušaj ne sekiraj se oko radilice namazat ćemo je titan gelom i miran si još 50 hiljada

--- Kraj citata ---
To care ima da se rasiri po svim stranama,titan gel ce sigurno odradit posao.......samo jeb......onda cu morat podbacit barem 2cm sajbicu ispret multivara jer ce otic i u duzinu hahahaahahaah

Dax:
Jecer malo prckao po skuteru,stavljene nove malossi role 6.5g umjesto 6.3g i vracen kuplung da malo prije hvata na 5500 okretaja
Sad je to kako treba biti,ima snage u svim rezimima i vrti se na nekih 10500-10700

Otisao do Corectora da odma to zalijemo i popili za njegov uspjeh sa runnerom......malo smo i previse to zalili :D

Dax:
Dopizdilo mi vise mjesat ulje rucno pa se odlucio osposobit pumpu ulja
Promjenio sva nova crijeva
Pa ozracio pumpu i nafilao ulje do kraja malog crijeva
Posto se i tako vozim na mjesavinu budem napravio test da vidim koliko tocno daje pumpa
Malo sam je odvrnu,a crijevo ustekao u posudu ulja
Posto znam da mi motor trosi 7l,a rezerva sa pali na nekih 5l i na nekom 70 tom kilometru,stavio sam posudu ispod sica pa cemo vidjet
Znaci idealno bi bilo kad bi davala na 5l nekih 1.1-1.2 dl ulja
Vozim na motul 710 tako da je to cisto dosta,ciljam na nekih 2.2-2.5% ulja na 10l

dario007:
Dobra ideja,moci ces ju postelati bas kako ti pase.

Samo se ravnaj po punom tanku a ne po rezervi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju