Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR150 - Vadenje Katalizatora
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 00:45:40 ---a kaj si ti mislio.bilo bi cudno da ne poteze bolje.to je sve normalno i ja nemam razloga bit na to ljubomoran ak mislis na to.
--- Kraj citata ---
ne kužiš... oću ti reć kak mu motor ide, okvirno da znaš od prilike o čemu govorim. Al njemu ni ti nije dosta! Ajd još taj spuh od SP-a nek stavi. Al sve više od toga mu znači manja dugotrajnost mašine!
Sad fakat lepo ide...
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 00:49:28 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 00:45:40 ---a kaj si ti mislio.bilo bi cudno da ne poteze bolje.to je sve normalno i ja nemam razloga bit na to ljubomoran ak mislis na to.
--- Kraj citata ---
ne kužiš... oću ti reć kak mu motor ide, okvirno da znaš od prilike o čemu govorim. Al njemu ni ti nije dosta! Ajd još taj spuh od SP-a nek stavi. Al sve više od toga mu znači manja dugotrajnost mašine!
Sad fakat lepo ide...
--- Kraj citata ---
probao sam ja dobru srku 150 tak da znam kak treba ic.ona mora do 100 jest asfalt i to serijska.
dhorvat:
Znam samo da od onog ležećeg pri kapelici kod mene pa do prvog sljedećeg ležećeg dođe od nule do 60kmh. Ja sam aeroxa nateral maximalno 50kmh. A imam osjećaj da SR do stotke ide sam tak.
On se žali kad su dvojica na sr-u a ja solo na svojem, kak možemo imat isto ubrzanje... A znaš da ja imam dosta dobar start od nule do 50 negdi...
Sad sam vratil bijeli centralni u roxa i stavil 5 grama rolice unutra... lijepo krene, mala rupa od 25-35 i poslije linearni okretaji... sviđa mi se...
Nisam stigo krajnju probat jer je noć pala a svjetla mi nisu ispravna... :drunken_smilie:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:03:40 ---Znam samo da od onog ležećeg pri kapelici kod mene pa do prvog sljedećeg ležećeg dođe od nule do 60kmh. Ja sam aeroxa nateral maximalno 50kmh. A imam osjećaj da SR do stotke ide sam tak.
On se žali kad su dvojica na sr-u a ja solo na svojem, kak možemo imat isto ubrzanje... A znaš da ja imam dosta dobar start od nule do 50 negdi...
Sad sam vratil bijeli centralni u roxa i stavil 5 grama rolice unutra... lijepo krene, mala rupa od 25-35 i poslije linearni okretaji... sviđa mi se...
Nisam stigo krajnju probat jer je noć pala a svjetla mi nisu ispravna... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
los je .ja tamo ga dobijem preko 70.isprobano par puta. :glasses9:
dhorvat:
vjerujem ti. dobiješ ti stalkera 70. Al to je oko 55 na njegovoj vurici :beah:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju