Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR150 - Vadenje Katalizatora
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:07:56 ---vjerujem ti. dobiješ ti stalkera 70. Al to je oko 55 na njegovoj vurici :beah:
--- Kraj citata ---
dobro onda smo jednaki.znaci njegova srka nejde kurca. :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:10:59 ---
--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:07:56 ---vjerujem ti. dobiješ ti stalkera 70. Al to je oko 55 na njegovoj vurici :beah:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
sanjaj... :icon_tongue:
Ak baš očeš, bumo vidli jedan na jedan kad drugi put tu dojdeš :jerk:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:13:42 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:10:59 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
sanjaj... :icon_tongue:
Ak baš očeš, bumo vidli jedan na jedan kad drugi put tu dojdeš :jerk:
--- Kraj citata ---
ma ne pada mi na pamet da se utrkivamo na taj nacin.jedino ak oce da ga malo vidim kakav je po zavojitim cestama nase divne Hrvatske. :rofl1:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:20:21 ---ma ne pada mi na pamet da se utrkivamo na taj nacin.jedino ak oce da ga malo vidim kakav je po zavojitim cestama nase divne Hrvatske. :rofl1:
--- Kraj citata ---
Gle, zavojite ceste naše divne Hrvatske nemaju veze sa vađenjem katalizatora i zato radije čovjeku objasni, a i mene zanima, dal se u bu motor puno jače čul ak zvadi katalizator nego da stavi spuh od SP-a bez katalizatora!
Jer sad se motor jedva čuje! Sigurno je sve bilo zaštopano i sad mora terat skuter da se odštopa pa zato ni nejde na 100% njegove snage... :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:23:38 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:20:21 ---ma ne pada mi na pamet da se utrkivamo na taj nacin.jedino ak oce da ga malo vidim kakav je po zavojitim cestama nase divne Hrvatske. :rofl1:
--- Kraj citata ---
Gle, zavojite ceste naše divne Hrvatske nemaju veze sa vađenjem katalizatora i zato radije čovjeku objasni, a i mene zanima, dal se u bu motor puno jače čul ak zvadi katalizator nego da stavi spuh od SP-a bez katalizatora!
Jer sad se motor jedva čuje! Sigurno je sve bilo zaštopano i sad mora terat skuter da se odštopa pa zato ni nejde na 100% njegove snage... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
neznam samo di ce nac originalan auspuh od sp-a bez katalizatora.neka radje razreze svoj,izvadi katalizator,dobro ga pocisti,dobro povari i motor ce se glasnije cut a i ici ce bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju