Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR150 - Vadenje Katalizatora
2TDottore:
--- Citat: malaguti f12 - 07 Listopad, 2008, 14:19:39 ---E ovak zanima me ako je netko vadio katalizator iz aprilie sr150 kakvih promjena ima u zvuku i kak to izgleda ako ima ko slike :headbang:
--- Kraj citata ---
daj si mira i ostavi srku kakva je.to ti je moj savjet.i radje si kupi novi remen. :laughing7:
Benjamin:
Ubuduce iskljuci CAPS LOCK i nemoj pisati naslove s velikim slovima...
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 19:09:01 ---daj si mira i ostavi srku kakva je.to ti je moj savjet.i radje si kupi novi remen. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kupio novi remen, nove rolice i iridium svjećicu. Motor ide dost bolje. Al nema on mira, on oće još. Čovjeće, motor s menom poteže 20% bolje od tvog stalkera dok si ti na njemu.
[SB]Replica 180:
--- Citat: malaguti f12 - 07 Listopad, 2008, 15:47:49 ---A jel bi dobio kaj na krajnjoj
--- Kraj citata ---
kupi od spa spulju bez kataliozatora i nasarafi...... :toothy9: , meni sad navlaci do 140 po celeru, al mi je start malo banana (al ide gore multi i federi, pa bu i to ok )
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 21:13:51 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 19:09:01 ---daj si mira i ostavi srku kakva je.to ti je moj savjet.i radje si kupi novi remen. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kupio novi remen, nove rolice i iridium svjećicu. Motor ide dost bolje. Al nema on mira, on oće još. Čovjeće, motor s menom poteže 20% bolje od tvog stalkera dok si ti na njemu.
--- Kraj citata ---
a kaj si ti mislio.bilo bi cudno da ne poteze bolje.to je sve normalno i ja nemam razloga bit na to ljubomoran ak mislis na to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju