Dax... Anoreksija san teska motor me nit ne osjeti nije do tog
više ovisi jeli rezervar pun ili prazan nego moja kilaža
kao sta san napisa gori. Aprilija sr50 piaggio masina s koje sam skinuo ovaj auspuh trosila je 5.2L.. tako da svakako nesto ne stima identicna je mašina jedino je filter zraka bija drugacijih dimenzija i ulazna rupa mu je bila 12 mm. lulica na runneru je 14.
Trenutno sam prominio rolice , sad sam stavio rolice koje su dosle sa auspuhom. i sad vrti 9200-9800 kroz ubrzanje.. kad se razleti na ravnici pokazuje celer 85 km/h u 10 000 okretaja što je realnih nekih 78km/h ... nisam jos imao priliku razletit ga negdje u blokadu..
Sa starom kombinacijom rolica vrtio je 9 000 okretaja kroz ubrzanje.
kao sta ste vidili na slikama čašica karburatora je učvršćena ajme majko jer je ošao navoj pa je prosli vlasnik to rjesava sa maticon s druge strane i vidilo se da je čašica uvijek nekako vlažna pa sam pokušao malo bolje stegnuti čašicu te sam stuka i taj navoj i sad curi na čašici kap po kap tako da je sad potrošnja 10 litara ... pošto u splitu nemam baš alata naručio sam novi dellorto 17.5 mm pa cu kad se vratim u šibenik napraviti novi navoj za čašicu i popraviti taj karburator. (ako se moze uopce napraviti novi navoj jer ne znam koko je tvrd materijal od kojeg je napravljen karburator.
Sa novim karburatorom eliminirat cu sve sumnje da je do karburatora. I s tim bi trebao rijesiti ikakave sumnje da negdje kapa gorivo jer sam do sada zamijenio cijev dovoda goriva od pumpe do karburatora.
stavit cu iglu na srednju poziciju, diznu 64 pa cu vidit kako se ponaša potrošnja.. Jeli 14mm lulica tvornicka za runnera ili isto 12 mm kao na apriliji?