I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
evo danas sam ga gazio......sad 115kmh (uspravno tijelo) a 130kmh kad se sagnem da dobijem aerodinamiku. ic ce on i brze cini mi se
pa dobro necu ga ja gazit sad 24 sata na dan....vec 23 hehe zezan se. pa nije to neka krntija da ce crknit nakon nekog vremena il da ce vozit ispod 110 npr, garancija je 2god pa ko ga hebe.
Evo ovako moj kada sam ga kupio razradio nije htio preko 120,125 užas ja bio lud,kad odjednom počeo ići i sad ti znaj koji je to k**ra* s tim scooterom i od tada je išal dobro,ništa gazi ga iz dana u dan ko ja svoga dok ne počne ići,samo pazi da ga ne zgaziš ko ja svoga,evo jučer još jedan prijatelj mi javio da je ubio svoga tako da još jedan totalka ove godine svi derbi na kraju završe na otpadu to im je cilj
ja sad vozim vx125 i ide po urici max 130kmh tako da ono
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: black-rox - 24 Listopad, 2008, 01:38:06ja sad vozim vx125 i ide po urici max 130kmh tako da ono pa fino to laze mnogima ni vxr toliko ne ide po cuki
lik mi nudi Shakala za derbia star 3mj u odlicnom stanju za 1000 kunića, je mi se isplati uzest i koliko dojde novi shakal?!
ma ok sad to oce on ic ili ne, nego dali mi se isplati kupit za 1ooo,oo kn jer neznam koliko dojde novi za njega, stvarno je u predobrom stanju.
Po ovom filmicu taj Derbi uzasno ide s obzirom na kubikazu, a i ova krajnja je smjesna. Tako se meni cini.
Citat: SlowRider - 24 Listopad, 2008, 15:50:03Po ovom filmicu taj Derbi uzasno ide s obzirom na kubikazu, a i ova krajnja je smjesna. Tako se meni cini. slow zeli reci da te dere s svojim roxom