Tehnički kutak > Tuning skutera
Minareli LC-setup
2TDottore:
u potpunosti se slazem s tobom.jel znas alfa mozda kolko kosta malossijeva bobina i cdi za piaggio da ne trazim po netu.
dino gp1:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 00:54:06 ---Sve u svemu, da ti motor ide ko Dottoreu dok je imal replicu gore, mislim da bi svako mogo bit zadovoljan s tim.
Znači MHR replica kit, 21 del'lorto, malossi multivar, malossi kevlar, i ZX... Kak je to išlo... :happy3: (dottore nemoj ovo čitat da te nebi pak uhvatila nostalgija...) :jerk:
--- Kraj citata ---
To je vrlo dobar set up ali ja bi izbacio zx-a i stavio yasuni r (govorim za rakitje00 ako bude tako nešto slagao)! Mislim da bi s tim trebao biti jako zadovoljan jer sa serijale treba prvo na neki base ili slabiji midrace a tek kasnije na nešto jače :icon_thumright:
--- Citat: rakitje00 - 07 Listopad, 2008, 23:12:09 ---evo setup bi trebo bit ovakav:
kit:TP tpr
Radilica:Malossi hpc
Kuplung:Malossi Delta+Polini evo2 zvono
Prijenos:Malossi overrange
Karb:Dell 21mm+stage6 usisne
Auspuh:stage6 r1200 ili yasuni c16(ili neki drugi jos)???
Getriba:primar ili sekundar i koji???
--- Kraj citata ---
Već sam napisao, c16,r1200,nardo,forrace 2,roost track, ovisi koliko si novca spreman dati i koliko trajnost očekuješ jer ti sigurno neće isto ići sa roostom i nardom a neće niti isto izdržati taj kit! Ja ti preporučujem za početak ipak nešto slabije!
R@kija:
ma uzet cu r1200,ovaj c16 je pun k**ra* dug,ima ga onaj slovenac na aeroxu,viri jos iza kotaca,...
dino gp1:
--- Citat: rakitje00 - 08 Listopad, 2008, 09:40:44 ---ma uzet cu r1200,ovaj c16 je pun k**ra* dug,ima ga onaj slovenac na aeroxu,viri jos iza kotaca,...
--- Kraj citata ---
Dobar odabir iako je i c16 jako kvalitetan spuh :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: dino gp1 - 08 Listopad, 2008, 09:44:58 ---
--- Citat: rakitje00 - 08 Listopad, 2008, 09:40:44 ---ma uzet cu r1200,ovaj c16 je pun k**ra* dug,ima ga onaj slovenac na aeroxu,viri jos iza kotaca,...
--- Kraj citata ---
Dobar odabir iako je i c16 jako kvalitetan spuh :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a jebga yasuni je yasuni,al nevjerujem da je stage6 tak los...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju