Tehnički kutak > Tuning skutera
Minareli LC-setup
R@kija:
ovak:ovo nabavio sam minareli lc masinu od aeroxa 2004god,ima 9000km,dobio sam je u kompletu za 1200kn...
a sad za setup sam mislio neki mid-race,od sad skupljam pare samo za tuning masine,drugo ljeto vec imam nadenu praksu i poslje ljeta mora upalit...nije mi sad hica...bit ce:
djelovi:
Kit:Metrakit Pro Race2
Radilica:Malossi HPC(ili neka druga-predlozite)
Getriba:komplet druga,mislim od polinija primar i sekundar...
Prijenos:Malossi Overrange
Kuplung:Malossi Delta
Zvono:Polini evo2
Auspuh:Roost
pa kaj vi velite na djelove,kolko bi takav setup trajao otprilike uz redovno mjenjanje karika i servisiranje...
ak ima neko da misli da nekaj od ovog nije prikladno nek veli koji dio treba drugi bolje ili kaja znam???
R@kija:
e da i frgu 21mm imam,hac ju je narucil,tak da to nemoram kupovat i imam jos doma stage6 usisne lamele one tassinari...
3alfa3:
To je High End setup sacinjen od relativno dobrih dijelova.
Odzravanje? Pa, kao i kod drugih high end setupa - vrlo cesto i vrlo skupo.
Frgu stavi ogromnu - 24 ili 28mm.
Racunaj da se s tim neces moci voziti po gradu jer su brzine ispod 40+ km/h nemoguce. Sto zbog setupa kuplung akojeg trebas, a sto zbog duljine getribe.
R@kija:
u jebt. ja brijo to od metrakita neki mid race,to onda jako,a koji bi mi setup predlozili ,...
SlowRider:
--- Citat: rakitje00 - 07 Listopad, 2008, 12:45:13 ---u jebt. ja brijo to od metrakita neki mid race,to onda jako,a koji bi mi setup predlozili ,...
--- Kraj citata ---
Slabiji mid-race, to je sada IN ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju