Ostalo > Razne offtopic teme :)
Najnovije teorije u svijetu skutera
Grale:
I koja je fora se sad sprdat na drugom forumu? Mislim spike iste ko i od prije par godina, 800 raznih foruma se otvorilo samo da bi se moglo srat i sprdat o drugim. Jebe se meni za ta stelovanja i picke matere, al brate dosadan si.
SF2 Freak:
Meni nije dosadan. :dontknow:
Kome smeta zaobidje temu, demokracija brtee.
Ali kaj je je tamo na forumu i nisu bas najbistriji. Po duljinama crta mjeriti brzinu :laughing3:
Corector:
--- Citat: Grale - 21 Travanj, 2017, 17:47:27 ---I koja je fora se sad sprdat na drugom forumu?
--- Kraj citata ---
Zato sto tu nema cenzure, pokusao i uvjerio se :headbang:
--- Citat: ---Jebe se meni za ta stelovanja i picke matere, al brate dosadan si
--- Kraj citata ---
To Grale asu, idi napisi to jos negdje jer je i mene smorilo :frajer: Samo pazi, dobiti ces ban ili ce ti biti izbrisano. :nono:
Grale:
--- Citat: SF2 Freak - 21 Travanj, 2017, 18:49:24 ---Meni nije dosadan. :dontknow:
Kome smeta zaobidje temu, demokracija brtee.
Ali kaj je je tamo na forumu i nisu bas najbistriji. Po duljinama crta mjeriti brzinu :laughing3:
--- Kraj citata ---
O čemu pričamo? Kakvih bisera ima na svakom forumu, tak i ovdje, tamo itd? Tamo bar ima nekih projekata i ljudi koji održavaju teme i sudjeluju u drugima, dok su se tu svi razišli upravo zbog ovakvih debilana koje tjerate non stop.
A na onom forumu jedini koji je iznosil neke sf teorije oko stelovanja, tjuninga i izmišljanja tople vode je bil dajtek aka korektor aka kaj sve ne.
Jedno je zajebancija koja drži kratko vrijeme, al konstantno svaka druga rečenica u svakoj temi dopizdi više.
vlayco85:
--- Citat: RunnerSukosan - 21 Travanj, 2017, 13:02:40 ---Samo odabrani ljudi kuze :frajer: Jesi isao na jarun da testiras fals? :laughing7:
--- Kraj citata ---
eSPe,koliko puta si skidao karb dok ga niste ti i Rade "doveli pod konac"...Jedno 30-40 puta?
http://forum.pyrotherm.rs/forum/index.php?/topic/4924-gilera-runner-sp-50-black-soul/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju