Subota i još k tome neradna, neka događanja na Grobniku hmhm zašto se ne prepeljat malo , Vakula kaže do 27C ma zakon skoro pa ljeto.
Tankanje za 62kn, sreća pa je X imao malo preko pola rezervoara jer inaće ide samo tak 140kn unutra.
Pitanje autocesta ili stara, ili lokalno preko Hudi Biteka, Kupinečkog, Pisarovine pa uz Kupu sve do Karlovca, ipak ovo zadnje krenuo sam oko pola 10 stignem obić zamišljeno.
Op op bilo nekih sitnih radova putem al nije se previše izgubilo tako da već za čuku i koju min ulazim u Karlovac, tu već ima nešto motora i pičim dalje do Dobre di stajem protegnut noge i popit malo vode.
Sljedeća stanica za pišanje Lokve, i tu razmišljam da kaj ću na Grobniku i da je bolje da odem napravit neki đir sebi za gušte, taman prilazeći Čavlima sjetim se Lefa, di si frende?
Doma, aj dođi na kavu... Doletetio do njega, čovjek u radovima oko i po kući, popili piće, degustirao kobase
i nastavio dalje prema Bakru,Crikvenici te Selcu.
Po magistrali se tandrkao radi radara, i eto jedna na Lukoilu kod Jadranovog (čak sam ju prijavio na Tom Tom na mob), a druga navodno negdje kod Selca al ta mi promaknula, nema baš gušta za vožnju.
Spustit se u Crikvenicu i Selce bez gužve ma neprocijenjivo, maznuo pizzu u Bodulki i s obzirom da je već bilo 16h krenuo prema Bribiru tražeći vidkovac Slipicu, na kraju završio na Pridvi i Mahovici.
Ostatak puta je priča za sebe dok sam nekako lošom cestom punom rupa i kamenja napipao izlaz na cestu Hreljin Fužine,ak se sad ova hrpa plastike nije raspala ni neće (od vožnje)