Tehnički kutak > Garaža

Downtown 125i

<< < (11/36) > >>

Deki.:
Uvjek ti neko gnoji u garaži

dacerovs:
Sta ste navalili na covjeka.
Zeli da je sve novo i da vozi bez brige i uz to ako ne zeli zaprljat ruke ili ga to ne zanima neka vozi u servis, ja uopce ne vidim problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomi_ZG:

--- Citat: Deki. - 12 Svibanj, 2018, 14:36:20 ---
16435km

Šta da kažem orginalni remen kao nov

--- Kraj citata ---
Kojom metodom si utvrdio da je remen "kao nov"?
Sa 16500km na grbači taj remen je već odavno za smeće jer je debelo ispod mjere,mlitav i nikakav bez obzira kaj kažu razni manuali,majstori i "majstori",izmjeri širinu digitalnim šublerom na novom i starom remenu i sve će ti bit jasno

Definitivno nisi bacio pare jer je ova radnja bila prijeko potrebna,samo je svima tu promaknuo "sitan" detalj po pitanju kilometraže

Deki.:
dacerovs čitaš mi misli
Tomi_ZG potpuno si upravu, stari remen pogledan odokativno

Corector:
S obzirom da rasturim sve prije servisnog intervala, dolazim do skjedeceg zakljucka. Remen treba mjenjati kad osjetno opadnu performanse, kad masina sporije razvrtava prilikom pustanja i dodavanja gasa u voznji, i kad je konacna brzina osketno manja.

Netko to se vozi lagano, moze voziti puno dulje od servisnog intervala .

Ali, ako se ne ide na svoju ruku, onda je najpametnije drzati se servisnih intervala.

Taj remen od Kymca, da mi das skuter do mora, garantiram da bi u Gorskom kotaru imak rupcagu u ubrzanju i osjetspad okretsja u brdo.
Nexus 250 mi je imao pad okretaja za 2500rpm, jer mu nisam pustao gasa, a buraz kad lagano vozi kaze da ne osjeti nista i to ga uopce ne dira sto ja zamjeram.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju