Tehnički kutak > Garaža

Downtown 125i

<< < (10/36) > >>

Deki.:
07.05.2018
16435km
Promjenjen remen i rolice
Nazvao sam lokalne servisere Kymca i raspitao se o intervalima izmjene remena.
Jedni su rekli 12tkm obavezno, jedni 15tkm obavezno, jedino iz Moto pit stopa su mi rekli da se remen pregleda i po potrebi promjeni, to je bilo presudno a i ponudili su najnižu cjenu rada i odlučio sam se za Umag.
Ponedeljak, krećem u 12:30, promet slab, relacija Potpićan-Pazin-Baderna-Ponte porton-Buje- Umag nekih 75km odlične zavojite ceste. Stižem u 13:50 računajući kretku pauzu u Vižinadi.

Dok sam malo prošetao, toćao noge u moru, popio kavu servis je odrađen, čak su pogledali tlak u gumama.
Šta da kažem orginalni remen kao nov

Kymco by Mitsuboshi

Stavljen Mitsuboshi

Ukupno trošak 600kn

zvonkec92:
Ak je stari remen ko nov cemu su ga onda opce mjenjali, rolice takoder, nit su poderane nit im ista fali? Platio si porez na budale ja bi reko

Deki.:
Dogovorio sam izmjenu remena i rolica, rezerviro termin, ljudi su naručili remen i rolice. Dali da pišem dalje? Izgleda da ću morat.
Meni moja riječ znači više od 600kn.
Sada znam kakav remen imam i u kakvom stanju što prije nisam znao i mogu se vozit bez sumnje da ću zbog remena ostat na cesti
Neprocjenjivo sve ostalo mastercard

zvonkec92:
A inace je velika nauka skinut dekl sa skutera i pogledat koji remen imas  :drunken_smilie: Na kraju si samo saznao marku remena a ne i dimenziju i koje su tvornicke mjere dok je nov a koje minimalne kad je poderan, bacene pare bezveze  :headbang:

Prebi:
Greška života

Provaj prodat skuter da saznaš kolko vridi polovan  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju