Tehnički kutak > Garaža

Downtown 125i

<< < (12/36) > >>

Deki.:
Nakon nešto odvoženih km s novim remenom i rolicama da izvjestim o zapaženim promjenama
1.povećanje maximalne brzine za 3km/h
2.veća brzina na uzbrdicama, na onoj koja me najviše mori kod Zajci sa 50 na 60km/h
3.kod starta s mjesta trese ali to se sve manje javlja
4.kod ubrzanja nisam ništa primjetio
Obavio i GPS mjerenja, sa povišenim vizirom, koferom 42l i gorilom od vozača metar91, cca150kg Vmax=112km/h
S orginalnim vizirom, bez kofera i s vozačem normalnih dimenzija vjerujem da bi bilo nešto malo više
Inače brzinomjer laže linearno kod 50 laže 5 itd uglavnom kod 112 pokazuje 121km/h barem ono možeš reć ide stodvajest :toothy10:

Deki.:
Pozdrav ljetu!
Sunce, more, skuter bez šarafljenja.
Hvala Kymco!

Corector:
U kvalitetu Kymco 50 2T AC masina sam se uvjerio, i mogu reci da su pouzdanije od Piaggia. Imao sam ga priie par godina i odmah skuzio na prvu da ima potencijala, a detaljnim pretresom i kasnijom visemjesecnom voznjom, Kymco Super 9 me se dojmio vise nego Gilera Runner. Niie jurilica, ali je tih, ugladjen, i pouzdan, ovjes mu je bolji..

Malo mi je sumnjiv 125ccm karb 4T agregat, vidjeti cu uskoro...

Deki.:
Opći dojam je da je skuter vrhunski ipak je novi bio 32 000kn.
Samo jedna anegdota, u početku sam čuo da nešto lagano zvecka na prednjoj desnoj strani i nekih stotinjak km nisam znao šta je. Na kraju sam skužio da se radi o ključu kofera i privjesku na kontakt bravi. Tolko o uglađenosti, a da ne govorim o prelasku preko rupa, neravnina i uvijanju rame, skuter kao da je iz jednog komada izliven.
Motor mali ali pali, na više stranih foruma kažu da 125ica 4V ide do 100 000km, za razliku od 300ice koja nije toliko pouzdana.
Nemam namjeru prodavat pogotovo uz potrošnju od 3ltr i registraciju od 400kn tako da ću ga testirat na duži rok

Deki.:
Kako sam sretan bio kad sam skužio da imam Motopuls sa testom mog Kymca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju