Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH skuteri, SEZONA 2009

<< < (5/10) > >>

divljakusa:
e da....i dwi Će se utrke wozit najwjerojatnije u banja luci i jedna u ljubuŠkom....:)

Drnda:

--- Citat: divljakusa - 13 Siječanj, 2009, 23:30:17 ---
--- Citat: Drnda-1 - 13 Siječanj, 2009, 23:22:00 ---
--- Citat: divljakusa - 13 Siječanj, 2009, 23:15:32 ---utrka u marofu je ujedno i utrka europskog prwenstawa....danas sam saznala da je to potwrĐeno....

--- Kraj citata ---
kul, da bar mogu ici  gledati...
trebalo bi jednom napisati pismo moto klubu i moto pulsu o trkama skutera da malo obrate paznju na njih i da napisu o njima malo barem stranicu dvije...

--- Kraj citata ---
kai nebi mogo iĆ...pa to je u 7 mj.....3. 4. i 5. 07.....naŽicaŠ od tate, mame, striČewa, strina, ujaka, ujni  itd....lowu...i uputiŠ se....to je bar lako....jbt....kai ste wi swi razmaŽeni....pih..

--- Kraj citata ---
u sedmom mjesecu cu ja raditi od 4 i pol ujutro pa do 11 i pol navecer u lubenicama samo da bi mogao kupiti dijelove koje zelim...jbg, ia li ista od sredine desetog mjeseca blizu zagreba ii tako negdje gdje ide barem 2 sa foruma pratiti

vine5x:

--- Citat: divljakusa - 14 Siječanj, 2009, 00:40:19 ---e da....i dwi Će se utrke wozit najwjerojatnije u banja luci i jedna u ljubuŠkom....:)

--- Kraj citata ---

Ohoo Ljubuški, kad je ta utrka ?

Pupo:

--- Citat: divljakusa - 14 Siječanj, 2009, 00:26:15 ---
--- Citat: Utroba-FX - 14 Siječanj, 2009, 00:23:03 ---a sta nema u Splitu ove godine..mamu im

--- Kraj citata ---
nema.....jer staza nere dobit licencu....:)

--- Kraj citata ---

Da li staza u Požegi može dobiti licencu?  :toothy12: :toothy12:

OOOO, pa to će onda u marofu biti pravi skuter rejs. Dolaze li i strani vozači ili će samo domaći biti?

divljakusa:
joŠ neam swih podataka....al kad stignu jawim....
za tjedan dana je nowi prawilnik....kolko sam čula sam su neke izmjene u 70 klasi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju