Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH skuteri, SEZONA 2009

(1/10) > >>

divljakusa:
owako....nedugo sam doznala da supermoto želi izaći iz saweza....i da ne žele wise woziti sa skuterima, kaj je i normalno, jer su uglawnom weliku wecinu utrka oni organizirali...tako da iskreno....tko zna kaj ce bit sa skuterima, jer gore sezone od owe 2008 nije bilo....

eladio:
za skuterase to nije dobro..

iako mislim da to ni njima nista posebno ne znaci..

ovako je puniji raspored , dosta njih dolazi gledat skutere.. ..nikome to nece koristiti , to odvajanje  :angry7:

divljakusa:
istina je da nikome nece koristiti, ali neznam koliko ste pratili utrke, broj wozaca i u skuterima i u supermotu je drasticno pao....i jednostawno wise utrke kao takwe nisu zanimljiwe...

eladio:
je.. ..ali prica o smanjenju broja vozaca i ovo su odvojene price ..

ovim potezom imamo nekoliko mogucih scenarija :

1. skuterasi "propadnu" ili se skroz marginaliziraju , SM voze kao i do sad, gledanost jednaka..
2. skuterasi "propadnu" ili se skroz marginaliziraju , SM krenu u propadanje , gledanost i popularnost sve manja..
..uglavnom lose ili jednake varijante
varijanta di SM bude popularniji bez skutera, je NE realna  :angry7:

Analogija mogu povlaciti puno, uglavnom , ono sto je bitno je da ljudi koji "smiljaju" te ideje pojma nemaju sta rade ,

a vidim, savez i okolina je puna bisera..

mislim da se energija trosi na unutra, umjesto na van..
bolje da traze sponzore , nego da i ovo malo sponzora sto imaju na ovaj nacin razjebu  :angry7:

divljakusa:
neznam kolko je to realno ili ne, cinjenica je da su se skuteri slepali uz supermoto...cinjenica je da owakaw hms ne pogoduje nikom, osim waljda pojedincima...i cinjenica je da nitko za to ne odgowara...a wozaci uglawnom odustaju od utrka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju