Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH skuteri, SEZONA 2009

<< < (4/10) > >>

sp...:

--- Citat: divljakusa - 13 Siječanj, 2009, 23:15:32 ---utrka u marofu je ujedno i utrka europskog prwenstawa....danas sam saznala da je to potwrĐeno....

--- Kraj citata ---
jebeno

sp...:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Siječanj, 2009, 23:22:00 ---
--- Citat: divljakusa - 13 Siječanj, 2009, 23:15:32 ---utrka u marofu je ujedno i utrka europskog prwenstawa....danas sam saznala da je to potwrĐeno....

--- Kraj citata ---
kul, da bar mogu ici  gledati...
trebalo bi jednom napisati pismo moto klubu i moto pulsu o trkama skutera da malo obrate paznju na njih i da napisu o njima malo barem stranicu dvije...

--- Kraj citata ---
pa nije da ne pišu opće, napišu uvijek neš malo, poslije svake trke ,mislim nije to niš posebno, uglavnom poredak i neš malo kak se odvijala utrka pojedina i to je to,dalje sve o supermotu........

divljakusa:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Siječanj, 2009, 23:22:00 ---

--- Kraj citata ---
kul, da bar mogu ici  gledati...
trebalo bi jednom napisati pismo moto klubu i moto pulsu o trkama skutera da malo obrate paznju na njih i da napisu o njima malo barem stranicu dvije...

--- Kraj citata ---
kai nebi mogo iĆ...pa to je u 7 mj.....3. 4. i 5. 07.....naŽicaŠ od tate, mame, striČewa, strina, ujaka, ujni  itd....lowu...i uputiŠ se....to je bar lako....jbt....kai ste wi swi razmaŽeni....pih..

Utroba-FX:
a sta nema u Splitu ove godine..mamu im

divljakusa:

--- Citat: Utroba-FX - 14 Siječanj, 2009, 00:23:03 ---a sta nema u Splitu ove godine..mamu im

--- Kraj citata ---
nema.....jer staza nere dobit licencu....:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju